antalyalı hemşerilerim uzun zamandır işe gelip giderken göz ucuyla takip ettiğim kırcami - laura yolunda ilke bebe yanında duran bir s13 200sx var.dikkatini çeken varmıdır hiç? araç nedir necidir? boşa yatıyor bari bi işe yarasın)
Taksicilerin ordaki araç sanırım ?
O değilde çağlayan mahallesinde bir tane füme var amcadan jiletşapkalı bir amca aheste aheste geziyor denk gelirseniz durdurun belki satar
![]()
#eksikpazar
gordum o aracı hayal meyal hatırlıyorum aralıkta ızne gelıyordum o zmn ordaydı taksı duragı dıyınce aklıma geldı fazla yatan s13ten hayır gelmezmıs .
foto çekseniz de değerlendirsek alacak olan çıkmazsa
bnde hergün bagcılarda rx8 görüyorum terkedilimiş .
bigün yanında s2k bigün 350z duruyor bazen
beyaz mıydı fume mıydı vatan comp. karsındakı 200sx 55 yasında petrol muhendısı bı amcada..dayım sıfır almıs 65 bınde mı ole bısıdeydı aracı su anda..oglu yokmus aracı yıgenıne werıcekmıs upgrade yaptırmak ıstıorum nereyı onerırsın dıe ufak bı sohbet etmıstık..zamanında grı nsx ı alıcakmıs uzanlardan hacze dusen acayıp ılgılı bılgılı yetkılı bı dayımız..
kcann_220
valla bende muratpasa beledıyesının arka sokagında gordum bıtane ust uste 3 gun ordan gectım hıc kıpırdamamıstı alet kırmızı hafıften body kıt falan var uzerınde.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Böyle araçları yazın, sonra birileri gitsin alsın. Bende hayalim olan lexus is serisi almak için başlık açmıştım, aracı da bulduk, burada başlığı açıldığının hemen ertesi aracı alacakken buradaki birileri gidip aldı.
Kendinize alacaksanız başlık açmayın, kendiniz araştırın.
şu an eminim 1-2 kişi aracı tarif ettiğiniz yerlerde gezmeye başlamıştır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)