Bu akşam için istanbul anadolu yakasında denemeye araç arıyoruz
aracımız astra gsi 1994
specler calibra üst kapak 63mm düz boru
Bu akşam için istanbul anadolu yakasında denemeye araç arıyoruz
aracımız astra gsi 1994
specler calibra üst kapak 63mm düz boru
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
neden turbo vs atmosferik arıyorsunuz? başka bir turbo 0.5 bar 2.0 litre daya uygun olmaz mı karşılaştırmak için?
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Turbo ne ki bu araçtaki neyin 0.5 barı yani? Bu kadar güven varsa yedekte birşeyler bekliyor sanırım. Ankarada bu durumlarda genelde sorun çıkar hep![]()
Ms2k
Powered by BES Servis - Mapped by US Performance
100-200km 5.15sn
561.7 RWHP - 690.9 CRANK HP - 614.2 NM - MUSTANG DYNAMOMETER
Yoo gider yok sadace biizm amacımız s2000 ve typarla denemek bi kaç tane ile denedik ve sonuç güeldi acaba diger araçla ilgilimi çünkü ist daha iyi giden oldugunu biliyorum ve onlarla sonucu merak ediyorum
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
takipteyim orco![]()
34EV4212
Powered by AHM PERFORMANCE
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ
oecunnn calibra üst kapağı farklı değilki niye ekledin![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
orjinal calibra turbonun parçaları ile turboya çevrilmiştir. 0.5 bar basınç vardır yazsana olm üst kapak mapak ne karıştırıyorsun, milletinde kafasını karıştırıyorsun
C20LET'te KS700 çıkar, C20XE'de KS400 veya costcast. Şekli, portları, kanalları aynı ama malzeme yani kalite farkı vardır. Yani siz KS700 takmakla iyi yapmışınız daha dayanıklıdır.
orcun havada ATAR kokusu var ehuehuehueh ..
34EV4212