Evet beyler Diablo 3 15 Mayıs'ta geliyor artık son günler. Eminim burada da epey bekleyeni vardır. Kimler alıyor bir göstersinler kendilerini, olmazsa burada bir liste yapalım akşamları multi çevirelim diablo keselim hep beraber diyorum![]()
Evet beyler Diablo 3 15 Mayıs'ta geliyor artık son günler. Eminim burada da epey bekleyeni vardır. Kimler alıyor bir göstersinler kendilerini, olmazsa burada bir liste yapalım akşamları multi çevirelim diablo keselim hep beraber diyorum![]()
bende bekliyorum diabloyu fakat korsan akar diyenlerdenimbide paramı vericez oyuna şimdiye kadar hiç vermedim
![]()
ooo ne güzel başlık bu![]()
Wow enhancement shaman var burada dunemaulda![]()
Sc2 var ama pek oynamıyorum diablo 3 ü de çoktan aldım bekliyorum ama çok cins zamanda başlıyor ya finaller başlıyor bu pazartesi. 24 ünde bitecek o zamana kadar oynayamam sanırım ...
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Auchindoun da lvl 85 Mage-Dk ve Warrior var ama temmuzda tam 1 sene olacak bırakalı (çok şükür) 4 sene esaret altında yaşamışım![]()
paladin yokmuş bu sefer , olmadı![]()
Diablo II yi sanırım 3 defa bitirdim dünyanın en iyi 3 oyununa gider benim fikrim .
Fİnaller öncesi olmadı ama ben ancak temmuz başı oynamaya başlarım.
Orta halli PC/laptoplar kaldıracak mı acaba oyunu
20-22 Bitirme projesi sunumum var 23-31 finaller var şimdi alırsam okul bitmez1 haziranda kesin alıyorum
![]()
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
diablo level 37 oldu tam gaz devam 60olalım noktayı koyar sonra guild wars 2 alır yola devam ederiz .)
Instagram : WideBodySixty
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)