arkadaşlar benzinli dizel olması önemli değil 130hp+ bi araç istiyorum tek kapı 4 kapıda önemli değilvti clio rs harici araç düşünüyorum modeli mutlaka 2002 üstü olmalı tavsiyelerinizi bekliyorum
arkadaşlar benzinli dizel olması önemli değil 130hp+ bi araç istiyorum tek kapı 4 kapıda önemli değilvti clio rs harici araç düşünüyorum modeli mutlaka 2002 üstü olmalı tavsiyelerinizi bekliyorum
206'da düşünmüyorum daha doğrusu hiç binip gezmedim veya sürmedim![]()
İyide sadece binip gezdiklerinden sürdüklerinden düşünürsen biz o araçları nerden bilelim?
Sahibinden de detaylı arama var.bence orda fiyat aralığı yaz kendine sonra tek tek düşündüğün markalara bakıp model ara bence.
görebilirmiyim ? birde çok uzaksın![]()
Bulabilirseniz 2003-2004 Golf 4 GTI 180 hp 6 ileri. Hem fazla donanım olan bir araba hem konforlu sağlam, hemde yüklemek isterseniz çok müsait bir araba. Allah kaza bela vermesin şimdiden.![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
Araç ararken sadece istediğin gücü belirtip birde modeli olsun diyorsan, yol tutuş fren gibi şeyler güvenlik standartları içinde kalması yeterli ise senin için Colt CZT bak. Ama böyle araç aranmaz.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
aslında çok istediğim bi araç czt ama 1.90 boy ve 126 kilo oluncapek rahat edemiyorum 207 gt niyese tipini sevemedim ama içi falan çok güzel 206 rc demişti arkadaş şimdi onlara baktım içime sindi içi olsun dışı olsun
![]()
aslında aradığım iç hacim önemli şuan astra g sportive var ama sıkıldım değiştirmek istiyorum yol tutuşu önemli frenler geliştirilebilir haliyleaklımda sabit bir araç yok o yüzden zaten buraya konu açtım söylediklerinize biraz bakıp araştırıp eğer yakınlarımda varsa incelereyek karar vermek istiyorum.
25 nine cikiliyorsa mk2 Clio rs dicem Ama rs istemiyorum yazmissiniz
Bence. RC den iyidir. Sadece Zoe bulunur.
206 RC'den biraz bahsedebilicek birileri varmı kronik bi sıkıntısı varmıdır yol tutuş nasıldır ? uzun yola elverişlimidir yakıt ne durumdadır ?
czt 206 rc den de clio rs ten de daha geniş iç hacim olarak sürücü kısmı daha ferah / rahat bence kullanım sırasında. bu arada bende 191 boy, 83kg ım şuan
aramızda 50 kg varyakıt nasıl peki ? bildigin bi kronik arızası varmı yakıt pompası direksiyon pompası neblim
![]()
307 2.0 hdi 130 hp civarında stok hali güzel bir yazılımla güzel değerler yakalandığını duydum
aynı şekilde 1.6hdi da güzelleştirilebilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)