arkadaşlar arkadasımın 2007 corsa d si var aracta kn filtre ve blow off var aractaki blow offla geçebilir mi muayeneden yoks çıkartmak şartmı?bide tavanda parlak cam görüntüsü sekli verilmiş folyo var oda kusur olabilir mi
arkadaşlar arkadasımın 2007 corsa d si var aracta kn filtre ve blow off var aractaki blow offla geçebilir mi muayeneden yoks çıkartmak şartmı?bide tavanda parlak cam görüntüsü sekli verilmiş folyo var oda kusur olabilir mi
Tavan folyosu ruhsata işli değilse geçmiyor blow off'u sor olmadı sökersin kaplosunu sıkıntı olmaz
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Blow offta herhangi bir sikinti yok bn gectim aktifken folyoyu bilmiyorum ama
herkese teşekkürler folyoyu çıkarır atarız blow off tada sıkıntı çıkmıyor herhalde
sorun çıkmaz sonuç itibariyle bow aksesuar değil özünde tavandaki film ile geçtim ondada sıkıntı çıkartacaklarını sanmıyorum
MEGANE RS
arkadaşlar kusuruma bakmayın bilmediğimden soruyorum blow da aç kapa nasıl oluyor ?
araç filtre yüzünden gürültülü calışıyor gibi bişey yazmışlarda bende hks mantar ve dump walf wardı. hafif kusur almıştım..
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
blow off ta muayneden geçmeme gibi bir sorun olmaz,elektrikli oyuncak blow off olmadıktan sonra![]()
Boost Hunter
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)