Img 0375 mov | İzlesene.com Video
Img 0366 mov | İzlesene.com Video
BONUS AC SAXO KADRAN
Img 0384 mov | İzlesene.com Video
İYİ SEYİRLER...
Img 0375 mov | İzlesene.com Video
Img 0366 mov | İzlesene.com Video
BONUS AC SAXO KADRAN
Img 0384 mov | İzlesene.com Video
İYİ SEYİRLER...
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
maşallah specler neler up stock tamam da saxo ne iş![]()
kanka videolarda evet eksiklik var ama sonuc hep aynıydı o gece sadece bir yerde okan erken bastı önde gitti ordada bırakmadım ben erken bastıgı için..çünkü okan yabancı değil coks evıyorum kendısını..
NOT: o gece tamamen aracları görmek için çıktık aramızdaki muhebbet cok farklıdır okanla gecme gecilme kaygısı olmadan denedik..lütfen yorumlar kırıcı olmasın..
zaten iki aracta satıldı gittiah ahhh
bu arada son video da 70-200 ***** iki kişi öylesine bastık arkadaş iphone den cekerken eli ses yerinde gelmiş ve ses çok kısık cıkıyor..orcun videoların hepsini ekle kanka kimsenin aklında soru işareti kalmasın..
o gece okanın devrinde de denedik benim alt devirlerim iyi olduğu için sonuçlar hep aynı yani..zaten sıkıntı yok isteyen istediğini düşünsün dimi kanka(okan)?
bu arada specler..
AC : filtre+timing+eksoz (varex)
UP : filtre+timing+14/60+eksoz (varex)![]()
maşallah ikisine de![]()
zevklı denemelerdı kanka kafa burun bu arada taymıng yokmus la bende o zamanmuammer abıyle yaptık sonra olom artık ben hızlıyım rs cıyım artık
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
valla kanka ben senın yalancınımm muahahahah o gece timing var dedin
yaa salla olm biz arabaları gördük baktık çok eglendik gerisi yalan bende 230a inanmayanlara inat olsun diye bol bol 230 videosu yaptım o gece onarıda ekler orcun vıdeolar onun pc de
Bu arada rs hayırlı olsun allah kaza bela vermesin ama bundan sonra mümkünse muahttap olmayalım piss Rs ci seni..yürü git lan binme bi daha 106 yaa![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)