Merhaba arkadaşlar abiler.Mesaj sayımdanda anlaşılan üzere aranızda yeniyim. Üyelerimiz bölümünde kendimi uzun uzadıya anlattığımı düşünüyorum.Şu anda hali hazırda kullandığım günlük bir aracım var.2010 Partner Tepee premium pack 110 hp ve aracımdan gayet memnunum katlanır aynasından tutunda park yağmur geri vites sensörüne kadar mevcud ki arabayla sektörümden dolayı pek haşır neşir değilim.Bu ayın sonunda finansal açıdan rahatlıyacağımı düşünerek (inşallah evdeki ve çarşıdaki hesapta karışıklık olmaz
) maximum 30 35 bin civarında 250 300 hp ye ulaşacağım ve benim için asıl önemli olan kavram yol tutuşu mükemmele yakın bi araç yada benim bu hale getirebileceğim.Kriterlerim arasında komfor çok önemli değil.Asıl önem teşkil eden emniyet muhtemelen hepiniz neyi kastettiğimi anlamışsınızdır
Ne yalan söyleyeyim ufak yaşlardan beri gazlamaya meraklıyım bunu hep arkadaşlarım araçlarıyla bastırdım taki 1.8tfsi stage 1 a3 benimle dalga gecene kadar.Daha fazla başınızı ağrıtmak istemem.Şimdi fikirlerinizi alayım dostlar
![]()