Uzun bi aradan sonra tekrar sahadayız. Bismillah diyerek Aralık 2011 de yeni projemize start verdik. Aracımız 42000 km de 2008 model Fn2 civic TypeR. Bildiğim kadarıyla simdilik güzel ülkemde fn2 typer a boyle bi proje yok bu nedene TR de ilk ve şimdilik tek .![]()
Araç suan rodajda . Eksik olarak sadece Turbo manifoldunu bekliyoruz. Buna bağlı olarak downpipe ve ara boru yapılacak tahmini 1 haftalık bi süreç. Planladığımız başlangıç için başkada bi eksiğimiz kalmadı şükür. İlerleyen zamanlar süspansiyon ve fren için planlarım var.
Hikaye biraz kısa oldu ama bi sonraki postta aracı alışımızı kozmetiği ile ilgili yaptıklarımızıda anlatıcam ....
![]()
- Resimleri facebook üzerinden link şeklinde paylaşıcam. İlgili konunun resmine tıklandığında galeri şeklinde facebook linki açılacak tüm resimleri görebileceksiniz. İlerleyen günlerde resim eklediğim zaman buradan editlemekle ugrasmadan dertli toplu bi şekilde tamamına ulaşılabilecek .
![]()
MOTOR
86.5 Cp Flat Top piston
Manley I beam Turbo tuff rods
Arp Head stud kit
Oem Head gasket
Oem main & rod Bearing
Oem Oil pump
Oem cam chain
Ported & polished head by PPR motorzport
Transmission
New 2 nd gear set
Mfactory 3-4 gear set
Tsx 5 th gear set
4.7 Final Drive
CC stage4 clutch
Turbo
Precision Turbo
Full-Race İntercooler
Tial 44 mm wastegate
HKS ssqv bow
ID 1000 cc injector
Aeromotive 340 lph in tank fuel pump
AEM fuel pressure regulator
Hondata Flashpro
Omnipower 4 bar map sensor
HKS Egt, Boost, Oil press., Oil temp gauges
Aem wideband
3" cut out
Hks Turbo timer
Teşekkürler
- Ayışığı Honda İbrahim Kısa
- Kaan Kasap
- Ppr motorzport
- Alpinstar Fatih
- Emre Gecü