BORKED 500+whp AWD 4g63 powered Civic vs. Evolution IX - YouTube
JDM Don Lastiği... JDM Kevgir... JDM Marlboro Lights... . . 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.
baslıgı okuduktan sonra ulen ne bıcım olmustur dedım ama hayal ettıgım kdr gıtmıyor
http://img389.yukle.tc/image.php?id=86372KhIt.gif
500+ AWD Falan olunca her halde Asfaltı kazıyacak falan sandımda biraz trash olmuş
4 ceker honda olmamıs
Ne biçim denemişler bişey belli olmuyor bi erken basıyor bi geç basıyor gereksiz olmuş biraz.
eser Nickli Üyeden Alıntı bu arada YJ nin sisleride yere bakıyor kardeşim kimseyi rahatsız etme şansı yok emeklemedıklerı surece edit:bizim sislerimiz sadece surungen hayvanları rahatsız eden cinsten CRM ECUFAST
500+ beygir bi araç sarmadan nası kalkıyor anlamadım ?
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
arabasızadam Nickli Üyeden Alıntı 500+ beygir bi araç sarmadan nası kalkıyor anlamadım ? bence bunu 4 çekere borçlu yanlışmı düşünüyorum ?
arabasızadam Nickli Üyeden Alıntı 500+ beygir bi araç sarmadan nası kalkıyor anlamadım ? sadece motor değil 4 çeker swapta var civic te
Şimdi çözdüm olayı arkadaşlar
4 çeker hondanın ne işşi var ya gereksiz o aktarma yavaşlatmıştır bence iyi kalkıyo olabilir ama hızlanırken önden çeker bıraksalarmış özü gibi daha da hızlı olur bu halinden bence tabi
hangi p*ç arkaya şaft attı ?
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
edo typer Nickli Üyeden Alıntı baslıgı okuduktan sonra ulen ne bıcım olmustur dedım ama hayal ettıgım kdr gıtmıyor Ben açılışı yapayım belki daha farklı videolara da ulaşırız diye düşündüm
500 whp 4963 gidişi emin olun çok daha farklı 400 dese neyse
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları