Merhabalar.
Umarım konu doğru yerdedir.
Bu ay Kemer Göynük te, Queen Elizabeht spa otelinde rezervasyon yaptırdım. Buraya daha önce giden veya otel hakkında bilgisi olan varsa paylaşmasını bekliyorum.
Teşekkürler![]()
Merhabalar.
Umarım konu doğru yerdedir.
Bu ay Kemer Göynük te, Queen Elizabeht spa otelinde rezervasyon yaptırdım. Buraya daha önce giden veya otel hakkında bilgisi olan varsa paylaşmasını bekliyorum.
Teşekkürler![]()
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
Fena otel degildir ama gereksiz pahalı diyebiliyorum rixos otellerine bak birde rose isimli otel var orasıda guzel kemer sahilde 0 kemer girişte bulunuyor rose bilmem ne diye geciyor fiyatlarıda uygundur her türlü aktivetede mevcuttur =)
avizelerini biz yapmıştık teeyyy 2006 veya 2007'desağolsunlar 1 hafta ağarlamışlardı bizi montajdan sonra.o zamanlara göre çok iyiydi fakat fiyat konusunda bişi diyemeceğim bedava kalmıştım
![]()
daha bir ay önce kaldım o zaman çok uyguna kalmıştık üç aile gitmiştık çok güzeldi. en dikkat ettiğim şey yemeklerdi o da iyidi. otelin mimarisi çok güzel. havuz temizleniyordu açılmıştır sanırım. sinema salonları dahil herşey var. iyi tatiller dilerim
always AT by AT
ben geçen sene gidicektim vaz geçiridi turizmci bi abim.kervansaray bodruma gittim cokda memnun kaldım tavsiye ederim.queen elizabeth şikayet yazıp aratırsan baya bişi bulursun
bende temmuz 15 ten sonra tatile çıkıcam herzamanki gibi ama ilk defa herşey dahil bi otelemi gitsek diyoruz kız arkadaşımla kararsızım
normalde arabayla çıkıp ege tarafında geziniyorduk
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
5 yıldızlı animasyon grubu olan otel sahibi olan yada tanıdıgı olan varsa bana pm atabilirmi staj için gidicemde bu sene yardımcı olabilirseniz sevinirim ?
kesinlikle hayır rezalet bir yer 2ay sonra kapısının önünde jandarma ceza yazmış otaparkı bile yok havuzları leşgibi bardaklarda ruj izleri yemekler rezalet .
sana utopya world tavsiye ederim alanyada kargıcıkta tek sorun utelin %95rus vede hersene gitmek istiyeceksin oranın personeli sanki onlar gurbette bir türk görünce neyapacaklarını bilmiyorlar orda bir çalışan kız gitmeden ailemi evine çağırıp annesine birsürü şeyler hazırlatmıştı çok misafir perverler hiç unutmam oranın yakamozu hiçbir yerde yok çok memnun kalırsın .
Cok dandik bir otel sadece gorunusu guzel plaji yok havuz da orta halli ama okadar insandan yuZecek firsat yok yemekleri eh iste diskosu vasat...
34 KPT 60 e93 M3
34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)
Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000
26-31 Mayıs tarihleri arasında oradayız. Ailecek gideceğiz. Kimi yorumlar güzel, kimi yorumlar kötü yönde. Plaj konusunu biliyoruz yaklaşık 300 mt felanmış. 2 çocuk ile nasıl bir tatil yapabiliriz merak ediyorum. Yorumlar kafa karıştırıyor ama benim için tt üyelerinin fikirleri yeterli, diğer İnternet sitelerinin yorumlarını umursamıyorum, ya rakip otel dir yada o otelin çalışanlarıdır.
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
bende geçen hafta kemer kiriş resort hotele gittim çok memnun kaldım otel gayet güzel fiyatları makül otelin yüzde 70 i rus yemekleri güzel ama tek sorun denizinin çakıllı olması memnun kaldım gidilebilir
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
elizabeth'e gitmedim açıkcası ama giden tanıdıklarım odalarının çok basık olduğunu sahile uzak ve animasyonunun yetersiz olduğunu söylediler.bende nisan sonunda le chateau de prestige tercih ettim.yanyana zaten elizabeth ile.gayet memnun kaldım bir kaç tane havuzu var sahili vs. gayet güzeldi.fiyatıda öle uçuk kaçık değildi tavisye ederim.
K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350
itiraf etmek gerekirse bu güne kadar tatillerim ya yazlıklarda ya da kamplarda geçti. ilk defa bir otelde konaklama yapacağız. Bakalım artık hayırlısı. Şu aralar kemerin havası nasıldır acaba?
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)