2011 model polo gti arçlarda yağ eksilte sorunu yakın bi arkadasımızın başına geldi ve bircok kişide aynı sorunla karsılaşmış ve satılık 10 bin de bi suru araç war
BİLGİLENDİRME AMAÇLI AÇILMIŞ BİR KONUDUR.
2011 model polo gti arçlarda yağ eksilte sorunu yakın bi arkadasımızın başına geldi ve bircok kişide aynı sorunla karsılaşmış ve satılık 10 bin de bi suru araç war
BİLGİLENDİRME AMAÇLI AÇILMIŞ BİR KONUDUR.
içine sinmediyse alma. yani soru ise bu mesaj buna en kısa cevap bu olur![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
şaka maka da ciddi dikkat çeken bi husus bu gtı lardaki durum genel midir bilmiyorum
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
yag eksiltme benim sciroccom da da var. yaklasik 1 litre yag eklettim servis bakımına 3-4bin km kala
yakın bi tanıdığımın başında da aynı sorun var. wv servisi sürekli yağ tamamlayıp test edin test edin diye geçiştiriyor. 3000 - 4000 km yol yapmıştır. adamlar hala 1000 km de bir yağ koyup tes edin modundalar.
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
Valla beykent sanayide bir usta kendi arabasını kavga dövüş iade etti.
Parasını da kuruşu kuruşuna aldı Doğuştan.
Millete bilgilendirme amaçlı konu açıyoruz mıllet bişelere kayıtsız kalmasın die ama degişen bişe yok
polo gti ların kronik problemi. aslında düşük motor hacminde turbo beslemeli olan arabaların genel problemi diyebiliriz buna. şahsen böle arabalardan uzak durması konusunda tüm arkadaşlarıma baskı ve yönlendirme yaparım.
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
gidiyorsun yetkili servise değiştiriyorlar motorunu artık. Garanti kapsamında
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
ben yaklaşık 8 yıl toyotada çalıştım 2010 yılında toyota 190 nm tork u yazılımı güncelleyerek 205 e çıkardı ve 10 aracın 6 sı yağ lambasını yakar oldu yakanlar çağrıldı yağ eklendi ikinci kez nükseden araçların turbosu değştirildi,sonra bakıldıki yağ eksiltmiyor yağ yer değiştiriyor bloğun içinde vs vs hatta tüketici mahkemesine başvuran müşterilerimi biliyorum allah belanızı versin böyle arcı aldımız güne nalet okuyan bile vardı,ama millet alıştı bu duruma millet bile bile aracı almaya devam ediyordu,toyota türkiyedeki mühendislerle görüşldü ve yazılımın basıncıyla oynandını turbonun kaldırmadını bildirdiler.iyileştirilmiş turbo taktılar sorun çözüldü,şunu dicem en geç 6 aya iyileştirilmiş bir parça gelecektir emin olun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)