User Tag List

13 sonuçtan 1 ile 13 arası

Konu: 106 sahibi arkadaşlar yardım

exvitermini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

106 sahibi arkadaşlar yardım

arkadaşlar bi yakınımın 2001 106 quicksilver ı var aracın direksiyon kutusunda yağ kaçırması var.buradaki ustasına sorduk direksiyon kutusunun önünde bulunan direksiyon pompasının keçeleri aşındığı için yağ kaçırıyor dedi ve tahmini 450 tl gibi bi rakam çıkardı sizce normal mi aracın direksiyon pompası aşırı şekilde yağ kacırıyor su anda kullanmıyoruz ne yapmamız gerekiyor bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı exvitermini Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bi yakınımın 2001 106 quicksilver ı var aracın direksiyon kutusunda yağ kaçırması var.buradaki ustasına sorduk direksiyon kutusunun önünde bulunan direksiyon pompasının keçeleri aşındığı için yağ kaçırıyor dedi ve tahmini 450 tl gibi bi rakam çıkardı sizce normal mi aracın direksiyon pompası aşırı şekilde yağ kacırıyor su anda kullanmıyoruz ne yapmamız gerekiyor bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum
    106 arkadaşına temizz bir hoşgeldin çekmişş... kronik problem.

direksiyon pompası revizyonu olur, ne kadar uzun ömürlü olur ne kadar garanti verirler orası muamma. Zaten sıfırını almaya kalksan daha ciddi paralar tutuyor. O yüzden kaçınılmaz olarak revizyon görecek. Direksiyon hidroliğinde eksiltme vs. var mı onu da kontrol edin, eğer kaçak arabayı yürütemeyecek kadar ciddi boyutlardaysa, kesinlikle çekiciyle götürün diğer türlü zorlarsanız daha büyük masraf çıkar...

Bir de 450 TL az bir fiyat değil, yapan ustadan kesinlikle garanti isteyin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kronik problem oldugunu biliyordum ama bukadar pahalı oldugunu bilmiyordum dogrusu teşekkür ederim ilettim aynı şekilde...

akif252
    Misafir
    dreksiyonu sök gönder bana 200 tl ye sana yaptırim tornacımda garantili 450 tl abartılı bi fiyat

ses olan dreksiyonları 150 tl yaptırıyorum yag kacakları 200 tl buda tornacının aldıgı para ben artı bşi istemiyorum madem techtenssin ben ordudayım düşünürsen gönder yaptırıp yollayayım sana ... 0532 737 82 35 ..

dorukky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benım avensıstede yag kacagı var dıreksıyonda arada vıcık vıcık sesler gelıyo manevra yapınca ozellıkle park ederken tam kırınca dıreksıyonu bıde devır yukselıyo rolantıde dıreksıyon cevırınce.servıs 300 lıra demıstı bana keceler degıscek felan demıstı yaptırmadım 5 bın km oldu sıkıntı yok

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı yerde kaçak vardı benim rekordan kaçırıyordu kutuyu söktük komple revizyondan geçirdik yağ kaçağı sorununu çözdük ayrıca direksiyon kutusu toz körükleri direksiyon kutusunun mafsalı hepsi dahil 150-200 gibi bir rakam harcadım fiyat çok fazla...

Rekordan kaçırıyorsa ve hortumun değişmesi gerekiyorsa normal olabilir metal hortum çok pahalı cünkü ama hortum değişmeyecekse çok uçuk fiyat...
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kutuyu çıkma alsan 250 300 ciivarı tamiratı 400 ciddi bi rakam

150 200 komple hakkıdır.... sökmesi bi dert takması bi dert namussuzun...

valla motor sök desen gojunmam direksiyon kutusu de aman derim o kadar....

şimdiden kolay gelsin...
    gariban 106 gti....

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben gecen 10 gün önce kutumu tamir ettirdim 200 tl, zaten tamir edildiği zaman sert plastik malzemeden keçeleri sıfır olarak tornacı taarafından yapılıyor..sizin kutu cok bozuldugu için yağ kaçırıyor keçelerden.o pralara 2 tane direksiyon kutusu yapılır..

alfonso4474 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fiyat fazla uçmuş o 150-200tl arası genelde kuzende sormuştu bi ara çünkü ordan bilyom

boosted_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    usta işciliği biraz fazla istemiş 100 tl işciliği olsa 150 arasıda tornacı alır hakkıda o civardadır hadi işcilik 150 olsun yine 300 olur üstü fazla

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 sene once 300 tl ye yaptirmistim isciligi biraz agirdir ayrica tornacida 100-150 tl gibi bir ucret alir sokup takan ustada bi okadar
    106 kronik problemidir bendede 106 xr vardi ozamanda bende öpucugu almistim
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anlaşılan harbiden bela bi olaya denk gelmişisiz ben söylediklerinizi ileticem teşekkür ederim yardımlarınız için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boyle bir problem gectigimiz sene bizim 307 mizde basimiza gelmisti direksiyon pompasinin icindeki o-ring lerde kical ciziklerin olmasindan dolayi basinca dayanamayip kacirmaya baslamis bu kacirma elektronik devreye gelerek devrenin yanmasina sebep olmustu
    direksiyon pompasi hazne ve elektrik devresi yekpare parca oldugu icin fiyatida oldukca pahaliydi (1300 tl ) tamir yontemine gittik parcalari soktuk o-ringleri degistirdik e haliyle elektronik devrede degismek zorunda kaldi toplamda 350 liraya geldi
    o-ring 20 tl (cift)
    elektronik kart (150)
    kalani iscilik ve ufak tefek baska bakimlar ( yag vs vs )

o-ring

direksiyon pompasi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)