arkadaşlar bi yakınım eg kasa 1.5 ex lerden almayı düşünüyor.nasıl bir araçtır sizce ?
arkadaşlar bi yakınım eg kasa 1.5 ex lerden almayı düşünüyor.nasıl bir araçtır sizce ?
ben 106 gti dan sonra aldım biraz hantal kalmasına rağmen yaşına göre cok rahat konforlu bir araç ne yapsanız yakışıyor tavsiye ederim
valla bende yeni alıcam daha 20sinde teslim alıcam tatminkar gidiyor,karbüratörlü motora göre neyapsan gider zevkine bağlı da 12den yukarı verilmez bence tabi.
Serdar TURGUT
eğer alabilecekseniz Sİ almaya çalışın derim
Karbüratörlü yerine enjeksiyonlu olanı daha iyidir
d16a9 hem yaptın mı gidiyor sitede örnekleri çok.
Şuan bi arkadaşım satmayı düşünüyor Eger Düşünürseniz uygun fiyatta bırakıcak..
Araçta birçok exra özellikde var. Yaşlarına göre güzel araçlar tavsiye ederim
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
Eskisi gibi karbüratör ustası kalmadığı için ilk başlarda
çok yakınırsınız yakıttan. Tek nokta LPG de motorun
ömrünü kısaltacağından enjeksiyonlu EG tavsiye ederim.
enjeksion harici alınmaz.enj olmadığı içinde si almak daha mantıklı ama illaki ex alıcam diyorsa yapcak birşey yok. lpg li kullanımlarda sağolsun lpg ustaları karb. önünü bantla kaparlar ve arabanın içine .....lardı. ben lpg li kullanmaktan vazgeçtim o yüzden. benzinde gayet tatminkar yürür ve muadillerine göre az da yakar. şuan sitede ermanarseven kardeşimde araba. alıpta vtec yapıcam falan diyorsa hiç uğraşmasın amerika bir daha keşfedilmez. bunlar haricinde çok çok keyfili bir araba. ufak dokunuşlarla yorulmamış bir ex ieslerle falan yürür. temizini bulmanız içi dışı motoru temiz olması en önemli unsur çünkü keyifle aldığınız arabanızdan soğuyabilirsiniz masraflardan.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
2000 model 106 quikden 93 model 1.5 ex e geçiş yaptım çok memnunum iyi almışım çok şükür çok memnunm tavsiye ederim.
İyi arabadır ex ler arkası oldukça geniş bikere rahat konforu var yaşı olmasına rağmen ufak tefek motorla uğraşırsan çok tatmin eder![]()
53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE
araç tavsiye eden arkadaşlara pm gönderdim. ayrıca benzinde kullanıldığı zaman yakıt durumu nedir
sunrooflusunu bul onu al, mutlaka düz vites olsun, klima şart değil zaten 93 model.ilk arabam 93 exti kırmızı, tadı görselliği keyfi parçası marçası. aldığım en güzel arabaydı, eski sahibi satsa geri alırım o derece.
düşünme al.
1-) '93 Honda Civic Ex
2-) '96 Renault 19 RTi
3-) '91 Honda Integra LS
4-) '97 Renault Clio RSi
5-) '00 Peugeot 106 Quiksilver
6-) '01 Renault Megane Coupe 2.0 idE
az yakan araba istiyosanız 323 practica bakın arkadaşlar ciddi az yakıyo
ex e gelince bakımlısı insanı üzmez karbüratörden de korkmayın ustanız varsa asla üzmez yolda da bırakmaz
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)