Renault Kangoo fails the moose test - YouTube
Aynısının Kangoo olanı var. Bu tarz ticarı araçları şahsen alıyor olsam ESP'li olanını alırım.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Videoda bariz plotaj farkı var gibi görünüyor Esp her zaman her yerde her zeminde işe yaramıyor. Hatta gaz tepkisini engellediği için yeri geldiğinde kazaya bile sebep olabiliyor.(Tabi bu istisna)
Yanlış anlaşılma olmasın Esp işe yaramıyor demiyorum ama video da biraz abartılmış.
Bariz tarafli bir test olmus , fiat logosu acik digerleri mozaikli , ayrica fiorini trekking elektronik awd olmasi lazim rakipleri gibi onden cekisli degil. Kisaca esp yararli ama reklam kokan testler cok dandik.
daha önce bunu izlemiştim fiat açık kalmış ama pilot farkı bariz var adam çok sert kırıyo diğeri öle değil
Şimdi izledim de 2.siyah araba (ya da 2.siyah araba taklası) gerçekten zorla yaptırılmış. Direksiyondaki gerçekten başarılıymış takla attırma konusunda. Esp vs. güvenlik sistemlerini severim fakat bu videoda adil bir kullanım söz konusu olmadığından inandırıcılığıda düşürmüş.
Bu video gerçeği.İlk posttakinde bir türk eli olduğu belli.
Ayrıca objektif bir test bu.Testi yapan ADAC bağımsız bir kuruluş .
Bu arabalar top gibi çok sakat.
fiat esp lı olarak cıkarıyor cıtroen ve peugeotla anlasmaları var galıba esp lı cıkarmıyorlar ama dıger vıdeoda adam bellı suratten sonra nemonun savurdugunu bellı edıyor hız da bellı
Le Citroën Nemo est-il dangereux ? - YouTube bıde bu vıdeo ya bakın
Bak ben sana söyliyim fiorinosu olan birisi bu videoyu koymuştur.Diğerlerini sansürlemiş,kendiside fiorino sahibi olduğu için kendi aracını yüceltme duygusyla yaptığı bir eylemdir.Bak sende burda senin aracının konusu geçtiği için savunma duygusuyla gelmiş yazıyorsun.bende bu 3 araçtanda yok yanlış anlaşılmak istemem herhangi birini savunmuyorum yani.
Saygılar.
yok ben savunma manasında yazmadım yanlıs anlasılmasın lutfen dıger baska bı marka da denıyor ve belırlı hıza kadar kontrol edıle bılıyor dıye gosterıyor. ben sadece bunu solemek ıstedım ama yanlıs anlasıldı..
Ama yınede barız sekılde dıreksıyon hareketlerı sert fıorınoya gore resmen takla attrmak ıstercesıne yapmıs. fark ortada
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)