Biliyorum şimdi Jdm Japon araçlarına uygulanır bunun neresi Jdm falan gibisinden yorumlar gelicek ama ben aracıma o japon araçlarından esinlenerek böyle bi şekil verdim kendi çapında farklı olduğunu düşünüyorum herkesin düşüncesine de saygım var
![]()
Biliyorum şimdi Jdm Japon araçlarına uygulanır bunun neresi Jdm falan gibisinden yorumlar gelicek ama ben aracıma o japon araçlarından esinlenerek böyle bi şekil verdim kendi çapında farklı olduğunu düşünüyorum herkesin düşüncesine de saygım var
![]()
Real men use three pedals !
Supercharged e36coupe
Yeni far 3 çizgi panjur camdaki çıtalarıda boya,arka tamponuza değiştin mi dahada güzel duracaktır maşallah aracına
Peugeot Sport
kanka arka tarafı daha basamam 3kişi binince yürümek gerçekten çok zor oluyo ve ayda bir anneyi kızkardeşi alıp avcılara geçiiyorum ordan anneanne ve dedede geliyo ediyo bu şekilde bile sıkıntıama önü basıcam bu ay içinde az kaldı
Ö.Öztürk
Arka tamponda ne varki dicem çakar dicen bilmiyorum onda kararsızım ama diğerleri olabilir ilerleyen zamanlarda teşekkür ederim![]()
Supercharged e36coupe
Kardeşim arka panelin altına baksana dalgalara, araçta en önce değişmesi gereken arka tampon![]()
Peugeot Sport
arka tamponda çakar lambayı bagaj kapağından 5zigen yazısı silecekleride orj slx sileceği ile değiştirirsen dahada güzel olucaktır
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
al şunun altından yayları
Kızcağız üşümedimi orada, yağmurda yağıyor sanırım.![]()
Farları orjinale çevir bence, bu farlar çok basitleştiriyor.
Maşallah. Geçen Maltepe sahil civarlarında park halinde gördüm. hatta oralarda bi yerde sarı şahin yada 131 ile film tarzı bir şey çekiyorlardı
orj. tofaş sileceğine +1
ön farları da değişmelisin bence, sadece karartılmış daha güzel durur düşüncesindeyim. hatta ben olsam JDM stickerları falan da sökerim![]()
Maşallah kardeşim kafadan basılması şart olmuş ama![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Onu yap bunu yaptan ziyade.
Şahin dediğin..
İlk olarak full orjinal ve düzgün mermi gibi bir görüntüye kavuşmalı.
Kesinlikle tam tadında basılmalı (arka daha basık olmadan)
amerikan park.
Yakışacak bir jant ve ince yanak lastik.
Bu kadarher gördüğüm şahine o eksik bu olmalı demeye çok alıştım sonunda bende alıcam bi tane
![]()
Çok hoş, çok diri duruyor. Belki çamurluk takılabilir. Ama bence dışına daha bir şey yapmaya gerek kalmamış. Motora ve ön düzene girişip tam bir "Angry Bird" yaratabilirsiniz.![]()
teşekkürler Maltepe sahil civarında görmüşsündür o kesinde sarı şahin yada 131 le alakam yok belki siyah şahin olabilir sürekli birlikte takldığım bi arkadaşımın aracı ama sarı diyosun oda değildir
Çok kafam attı alıcam basıcam ilk fırsatta Melih abi sorma ya
Sat elantrayı al bi şayin senide aramızda görelim
Dışında basılmaktan başka bi işleme gerek kalmadı dediğin gibi teşekkürler![]()
Supercharged e36coupe
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)