Daha once konusu acmıstım ve sonunda tekte olsa gittim.cok keyifli bir gündü.15gb video cekmisim fırsat buldukca koyucam,fotolarda cok fazla onlarıda kırpıp kesip koyuyorum. Start noktasına golge bir yer bulup kıpırdamadım hava inanılmaz sıcak ve hasere saldırısı vardı.Kollarım ensem delik desik olduaraclara gelince GTR lar gercekten cok basarılı fakat beyaz turbo s, godzilla(ozellikle carbon isciligi),ve arkasında GTT yazan GTR benim favorimdi.Onun dısında M6 gordugum en performanslı M6 diyebilirm geriden gelip turbo gecmis olması etkileyiciydi.Laci carrera cok cok iyi gidiyo.lambo turboya gelince cok gozdeydi fakat kalkısta sıkıntı yasıyo arac dolmuyo sonradan doluyo bundan dolayı genelde gectiler.En komik olay E AMG EVOTECH gelen gecene gecildi malesef,en son cıkmadan soforu cagarıcam telefon cekmiyo diye ormanın icine daldım yürüyodum bir baktım bosluk bulmus elinde laptop kendi kendine kalkıyo
güzel keyifli bir gündü koyabildigim image leri koyuyorum kendi sitelerindende yayın yapıcaklardır ztn ...
![]()