Bu aralar sebzeciliğe merak saldım. İnsanı çok rahatlatan bütün stresini yok eden bir hobi. Bu işle uğraşan ve bilgilerini paylaşabilecek arkadaşlar aramızda var mı?
AHMET
Bu aralar sebzeciliğe merak saldım. İnsanı çok rahatlatan bütün stresini yok eden bir hobi. Bu işle uğraşan ve bilgilerini paylaşabilecek arkadaşlar aramızda var mı?
AHMET
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Şehir hayatı balkonda değil ama, her yıl yazlıkta tabiki bu senede kendi yiyeceklerimizi kendimiz yetiştiriyoruz. Domates, Biber, Patlıcan, Kabak, maydonoz, ve nane bilgi sahibi olduklarım.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
yazlik sebze mevsimi geldi..
kükürt atabilirsin bitkilerine ve diplerine.. böcekten ve hastaliktan koruyor , ben bu hafta uyguladım..
hafifte yanik gübre geçtim.. çok iyi geliyor yanık gübre.
çilek yetiştirmeyi öneririm hem çabuk büyüyor hemde güzel kız arkadaşım bildigimiz pimaş borularının içinede yetiştiriyordu
![]()
valla benim balkonumda var..ne var maydanoz nane özellikle harika dere otu marul...aybasında yeniçiftliğe gidip babamdan hıyar ve domates de alıcam..akşamdan akşama salata malzemelerimiz çıkıyor valla.çok zevkli bir iş..tavsiye ederim..
agac olarak kiraz visne seftali erik badem ayva ihlamur elma var
toprakda ise sogan kekik nane maydonoz marul kivircik cilek fasulye ayas domatesi biber salatalik cinbiber ve cherry domates var.
bu sene tarim kralini mahsulun hasini kaldiracam![]()
arkadaşlar biliyo olabilirsiniz ama biber ve domateslerinize suyu direk kökten vermeyin.. 10 cm kadar bi kasis oluşturun , üstüne ekin pereselerinizi.. sorada kasisin alt kismina dogru suyu verin.
şu şekilde:
![]()
Bizimkilerde her sene bahçeye ekiyorlar bir şeyler.Domates vs yediğimi anlıyorum bazenCanım erik çekti şimdi olsa da çatır çatır yesek
![]()
Bizim tarlada ne ararsan var 4 dönüm tarla herşeyi diktik heleki o domatesin kokusu yokmu dün kazma sallamaktan ellerim su toplamış
IMPOSSIBLE IS NOTHING
3 sene once domates,maydanoz,biber yetıstırıyordum. 2 senedırde cılek var. meyva alıyorum gayette dogal bakıyorum ama nedense tatsız oluyorlar.onceden bahcemız vardı 10 donum orda da turlu turlu meyva sebze hobı olarak yetıstırdım ordakı tadı balkonda yetısen vermıyor.
hobı olarak deneyın, bagımlılık yapıyor.her gun cocuk bakar gıbı bakıyorsunuz o bıtkılere. ılk sene 2 tane cılek meyva vermıstı 6 parcaya bolup aılece yemıstıkhatta vıdeosu var cılegı bolerken
![]()
E30 M50 TURBO & F30 320i ED
resimleri ekleyemedim ama face de görmüşsündür hacı amatör olarak başladım 4 büyük saksım var bi saksıda çeri domates birinde salatalık birinde tatlı biber birinde maydanoz vareminönünden fide olarak aldım
domatesler sanırım yarım metre oldu çiçek açtılar ve 3 tane domatesim fındık kadar oldu
salatalıklar baya çiçek açtı bayada salatalık var bi tane 15cm kadar büyüdü diğerleri daha ufak
biberlerimde çiçek açtı yakında aksiyona başlarlar
maydonozlar baya büyüdü bide onların dibine sarımsak ektim baya yeşil sarımsağımda oldu
ben saksılara karşı komşumun bahçesinden toprak aldım üstünede hazır topraklardan koydum
gün aşırı çamur gibi olmadan suluyorum
ilk halleri
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)