Bu sabah tüm gazeteler gösterdi bu kazayı. Kazada Ferrari sürücüsü ve çarptığı taksinin şöförü ve yanındaki yolcusu anında hayatlarını kaybediyor..
Singapore: siêu xe Ferrari v
Bu sabah tüm gazeteler gösterdi bu kazayı. Kazada Ferrari sürücüsü ve çarptığı taksinin şöförü ve yanındaki yolcusu anında hayatlarını kaybediyor..
Singapore: siêu xe Ferrari v
mermı gıbıı gecmıs
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Boyle bir olay olabilir mi yahu. Ferrari deki biseyden mi kaciyormus haplanmis mi nedir.
IN BOOST WE TRUST
ohaaa yaaa herbiden ohaaa :S
cok kotu bır kaza,ALLAH rahmet eylesın artık ne dıyelım..
GÖKHAN
532 225 48 10
hondacıyım ben,heryerde sıkışırım..
ferrari sürücüsü ve taxi deki bir kadın yolcu ve taxi şöförü, 3 üde meftaa... bir gün biri deseki sen arabayla giderken sana bir ferrari en 250 km ile girecek ve öleceksin deseler güler geçeriz heralde, ama hayatta herşey olabiliyor
Ohaaaaaaaaa be
olacak sey degil; trafik kurallarina uy ve sonunda canindan ol!
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Bu ara şu kazaları görünce içim sıkılıyor. Benzeri bir kaza 3 gün önce Kayseride oldu. Arabaya şuna buna hiç birşeye güvenmemek gerekiyormuş... 2012 Mercedes E kasa ile volkswagen 2011 polo kafa kafaya giriyor. Mercedesin hız 200 civarı polonunda hız 150 km hız civarı tutanakta yazana göre. Mercedes karşı şeride uçup poloya kafalama dalıyor. Hiç biri emniyet kemeri takmamış. Poloda 4 kişi, mercedeste 2 kişi var. Hepsi ölmüş. Hayattan soğudum arabaların halini görünce.
Vw Cc & Mk 5 Gti
ahh ah bir meslektaş daha ditti yollarda buna benzer çok kazalar gördüm ama bunun gibisini hiç görmedim trafik kurallarına uymakta yetmiyor refleksler çok hızlı olmalı yeşilde geçerken bile etrafımıza bakmamız gerek şahsen 12 yıldır taksiciyim anlık dikkatsizlik götürür ALLAH ım esirgesin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)