çok guzel olmuş elinize saglık.
akdenız unı mezunu birde gözetmenlık yapmış biri olarak oranın tozunu yuttum. ama bir türlü denk gelemedim sokaktaki yarışlarına...
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
çok çok iyi olmuş emeğinize sağlık cumartesi akşam varyant showu çok güzeldi.pazar çok toz yuttuk ama değdi![]()
#eksikpazar
elinize sağlık heycanla izledim![]()
harıka olmus emeklere saglık hd keyfı bı ayrıo krıkonun sarkıyla uyumuda bı harıka
![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Cekimler montaj hersey muthiş olmuş ama 1sn bile arabaların sesini duymadığım için hiçbir etkileyiciliği kalmadı gözümde.Ralli egzoz sesi olmadan olmaz.Başarılarınızın devamını dilerim.Paylaşım için teşekkürler.
Vallahi çok iyi,ne güzel şeyler izledik![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Herkese teşekkürler,
Bu tarz bir çalışmayı ilk kez denediğimiz için şu an test çekim ve montajları yapılıyor diyebiliriz. Yalnızca yarış görüntülerini çeken arkadaşlarımız mevcut, bizim aradığımız şey ise müzik ile senkron klipler...
Tabi ki müziksiz de denenebilir, yalnız Türkiye'de herkes otomobil kullanmayı en iyi şekilde bildiği için 'benim doğanla burayı daha güzel dönerim' sesleri videoda çıkmasın diye müzik var
8-9-10 Haziran'daki İstanbul Rallisi'nde de aynı şekilde devam edeceğiz. O videoyu da sizlerle paylaşarak yorumlarınızı alacağım.
şaka biyanada doğanlarda iyi çıkıyor orayı can, video çok güzel seslerde katılarak daha iyi olabilir![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)