arkadas lar ıstanbul avrupa yakasın da lezzetıne guvendgnz fıyat performans olarak basarılı buldunuz ocakbası mekan tavsıyerlerınıızı beklıorum ....... sımdıden tesskrler ......![]()
arkadas lar ıstanbul avrupa yakasın da lezzetıne guvendgnz fıyat performans olarak basarılı buldunuz ocakbası mekan tavsıyerlerınıızı beklıorum ....... sımdıden tesskrler ......![]()
eğer kebab vs değilde
masamızın ortasında mangal olsun kendimiz pişirebilirz dersen amcamın mangal başını tavsiye ederim avcılar sahilde ozel localarda mevcut tv li vs
EVTA Restaurant & Mangalba, evita kr dnleri, evita avclar, avclar evita, mangalba, siberharita, buradaceel, elitpanorama, avclar restaurant
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
develi restaurant yada mavi yeşil balık kuruçeşmede ferahlık olsu nderseniz sarıyerdekı sahil ocakbası yerler semaver çay v.s tavsiye ederim
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
anadolu yakasında kavacıkda yalı balkonlar war eren kardeş cok harika
2. köprüden giderken son cıkıstan kavacık tabelası ordan cıkıyorsun yukarıya yokus oluyor yuvarlak ada gelecek karsına etrafından dönerek geldiğin yöne dogru ağagı gidiyorsun e5'e geri cıkmadan soldan devam ediyorsun aşagıay doğru iniyor yol devam ediyorsun zaten oralarda sorsa nherkesöyler o tarz yerleri benim dediğim restden ziyade balkon sefası gibi tuzladada war oylew deniz içinde oturuyorsun mesela ayakların suda fantastik bi yer
eywallah yengeyle gideceksen etkileyicidir tavsiye ederim sahilden tuzlaya giderken postahane yolu war ordan devam ediyorsun tam tarifini yapmakda zor bir arkadas mesaj attım orada oturuyor tarifi yapsın yazacam kardeş
yeşilköyde hanedan var tren yolunun yanında pelit pastanesnin karşisinda kendin pişir kendin ye hesap ta uygun....
Evim buraya çok yakın denemişliğim vardır. Dürüm 6 lira, para-çokomel ilişkisine göre çok iyi lezzeti var. Akşam üzeri çok kalabalık olur özellikle arabayla geçen kişiler durup yer, özellikle oraya gelenide duydum.
Kız arkadaşla gelinmesi tavsiye edilmez. NOT: Gelirsede arabada beklemesi tavsiye edilir.
bayadır gitmiyodum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)