User Tag List

4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Ford servisi tanıdık

zirvecol
    Misafir

Ford servisi tanıdık

Arkadaşlar bi ford fiesta alıcazda aileye yeni kasa aracı sanayide usta bakıcak tanıdığımız ama aracın serviste en son bakımı kaza bela kaydı varmıdır bunları öğrenmemiz lazım.istinye otokoça sordum 300+kdv diyince direk kapattım acaba aranızda serviste çalışan yada servisteki hatrı geçicek arkadası olan varmıdır.usta bakıcak ama dediğim gibi plakanın durumu nedir servisteki kaydı kuydu nedir onu öğrenmem lazım onuda sölemiyolar tanıdık olmadan.sizlerden yardım bekliyorum kolay gele herkese bol kazançlar..

Not: biz renault baya kullandiğimizdan bende size renault alırken yardımcı olurum bi telefonla bakarız kayıtlara

ilgilenen arkadaşlara plakayı mesaj atarım burdan etiket etmiyim aracın sahibini.

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arac sase noyu bana pm at otokoc haric tum servis kayitlarini soyleyeyim. otokoc sistem bagimsiz. 300+kdv versende otokoc harici kaydi bilemezsin. Diger herhangi bir serviste sorgulama yapsan otokoc kayitlari cikmaz

Bu arada bedavaya olmaz. Cumartesi aksami king secim whopper menu isterim

zirvecol
    Misafir
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arac sase noyu bana pm at otokoc haric tum servis kayitlarini soyleyeyim. otokoc sistem bagimsiz. 300+kdv versende otokoc harici kaydi bilemezsin. Diger herhangi bir serviste sorgulama yapsan otokoc kayitlari cikmaz

Bu arada bedavaya olmaz. Cumartesi aksami king secim whopper menu isterim
    yolladım kardeşim özelden bi bak bana dön o iş kolay ben zaten garsonum

zirvecol
    Misafir
    yardım edebilicek kimse yok mu günceliii yarın baktırıcam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)