User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
55 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Geleneksel Hosbulduk Konusu :)

borayuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Geleneksel Hosbulduk Konusu :)

Selam dostlar..

aranizda cok eskiyim fakat eminim kimse beni tanimaz, belki 1 kac kisi disinda..
    ismim bora yuksel dogma buyume sariyerliyim, rahmetli babam sagolsun beni tam 1 otomobil canavari yapti. Babam yaklasik 40 senelik sofordu, zamanindan bu yana besiktas vapur iskelesinde 2 taksimiz, daha sonrasinda taksim – sariyer hattinda minibusumuz oldu, Allah babamdan razi olsun onun sayesinde sanayi de buyudum, her ustayla calistim, cok sey öğrendim ve daha 8 yasinda magirus ile umraniye sanayi de fink atiyordum..

araba tutkusuna boyle basladim..

asil meslegim bilgi islem, ailemde 2 kisi bilgisayar sektorunun ilklerinden, 1i suan ki casper in kurucularindan, diğeri halen ozel 1 firmada yonetici, bende onlarin yaninda cekirdekten yetistim. IT yim, meslegimin bile sifati it ben de ozel 1 sirketin bilgi islem yoneticisiyim, bilgisayari yedim yuttum her turlu konu da yardim ederim. atasehir’de calisiyorum, her gun hardcore olarak sariyer-atasehir arasinda trafige daliyorum, günde 4 saatim trafikte geciyor,her aksam zubeyir i goruyorum pis pis gazliyor

liseyi nisantasi macka akif tuncel atl de, üniversiteyi besiktas ta bahcesehir üniversitesinde okudum forum olaylarina 2002 de modifiyem.com dan girdim, kardeslerim ve abilerim beni bu modifiye olayina asiladi, tam 1 honda fanatigiyim, honda fanatigi olmami da forumun eskileri tanirlar “orkoo” okan abimdir.. kendisinin ilk arabasi fairway di, ikinci arabasi ise 97 model lacivert civic vti idi. Plakasi ise 34tb6006 idi, tb6006 beni cocuklugumda hondaya asik etti. senelerce vti a bindim sayesinde 2002-2006 yillari arasinda cok guzel 1 ortamimiz vardi ve okulumunda mackada besiktasta olmasindan her gunum ortakoy de gecerdi..

yaninda buyudugum okan abim(tb6006), irfan abim, korkut abim(aln33 golf4, gyr20 vti vs.) barcin abim (yj386 vti, bar vti vs.) elcin abim (vm vti), durumcu yakup ve daha sayamadigim buyuklerim sayesinde bu dunya icine girmistim, halen kendileriyle gorusurum..

hondam.com un basindan beri uyesiydim.. sitede yakin abim olan “mehmet ertan erdogan” nam-i diger HONDAMENON du , laci civic si vardi , halen de gorusurum kendisi ile..

beni hatirlarsa belki ozgun hatirlar msn den baya muabbet ederdik, belki moderatorler hatirlar, sword murat abim hatirlar belki ben onun o flash ini hic unutmadim mesela , aybek abim hatirlar, mertcan hatirlar yor plaka pug u vardi 2004 2005 gibi de al vti i almisti, mechanix mustafa nin ts vtec i vardi, daha sayamadigim 1 suru eski insan var..

ozgun siteyi 2005 te kurdugundan beri teche hic uye olmadim, belki de ilk uye oldum ama daha hic login olmadim, eski uyeligim silinmis olabilir yada zaman asimindan misafire dusmustur ozgun’den Allah razi olsun bu kadar kaliteli, ansiklopedi kadar zengin bilgi iceren, gerci son zamanlar baya makara ve ergen konu problemleri olsa da ozunden hic 1 sey kaybetmeyen, 1 cok bilgiyi edinebilecegimiz bu platformu var etti, techturkey.com u kurdu cok emek verdi ve sizlerle bugunlere getirdi..

sona baglayayim yemin ediyorum yazarken ben bunaldim kimbilir siz okurken ne hale geldiniz

siteye uye olmak bugune nasipmis, fazla kalabalik yapmak istememistim ama uye oldum, olmama en buyuk neden de yillardir hesabini kullandigim kardesim orcundur (orc) siteye benim kadar hergun giris yapmaz yapinca da dogal olarak yeni mesajlari göremez sonrasinda beynimi s….r..

herkese sevgiler saygilar, 7/24 aranizdayim ama fazla post atacagimi sanmiyorum, bilmiyorum

bora

p.s. mutlu oldun mu orc?
    what goes around.. comes around..

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hoşgeldin meslektaş
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

sLp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dolu dolu yazıya dolu dolu bi hoşgeldin demek gerek, iyi sohbetler dilerim
    1-) '93 Honda Civic Ex
    2-) '96 Renault 19 RTi
    3-) '91 Honda Integra LS
    4-) '97 Renault Clio RSi
    5-) '00 Peugeot 106 Quiksilver
    6-) '01 Renault Megane Coupe 2.0 idE

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hoşgeldin keyifli forumlar.gazetede köşe yazısı okurmuş gibi hissettim kendimi
    DRİLL
    Dr.Ecu

nemonomani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı borayuksel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam dostlar..

aranizda cok eskiyim fakat eminim kimse beni tanimaz, belki 1 kac kisi disinda..
    ismim bora yuksel dogma buyume sariyerliyim, rahmetli babam sagolsun beni tam 1 otomobil canavari yapti. Babam yaklasik 40 senelik sofordu, zamanindan bu yana besiktas vapur iskelesinde 2 taksimiz, daha sonrasinda taksim – sariyer hattinda minibusumuz oldu, Allah babamdan razi olsun onun sayesinde sanayi de buyudum, her ustayla calistim, cok sey öğrendim ve daha 8 yasinda magirus ile umraniye sanayi de fink atiyordum..

araba tutkusuna boyle basladim..

asil meslegim bilgi islem, ailemde 2 kisi bilgisayar sektorunun ilklerinden, 1i suan ki casper in kurucularindan, diğeri halen ozel 1 firmada yonetici, bende onlarin yaninda cekirdekten yetistim. IT yim, meslegimin bile sifati it ben de ozel 1 sirketin bilgi islem yoneticisiyim, bilgisayari yedim yuttum her turlu konu da yardim ederim. atasehir’de calisiyorum, her gun hardcore olarak sariyer-atasehir arasinda trafige daliyorum, günde 4 saatim trafikte geciyor,her aksam zubeyir i goruyorum pis pis gazliyor

liseyi nisantasi macka akif tuncel atl de, üniversiteyi besiktas ta bahcesehir üniversitesinde okudum forum olaylarina 2002 de modifiyem.com dan girdim, kardeslerim ve abilerim beni bu modifiye olayina asiladi, tam 1 honda fanatigiyim, honda fanatigi olmami da forumun eskileri tanirlar “orkoo” okan abimdir.. kendisinin ilk arabasi fairway di, ikinci arabasi ise 97 model lacivert civic vti idi. Plakasi ise 34tb6006 idi, tb6006 beni cocuklugumda hondaya asik etti. senelerce vti a bindim sayesinde 2002-2006 yillari arasinda cok guzel 1 ortamimiz vardi ve okulumunda mackada besiktasta olmasindan her gunum ortakoy de gecerdi..

yaninda buyudugum okan abim(tb6006), irfan abim, korkut abim(aln33 golf4, gyr20 vti vs.) barcin abim (yj386 vti, bar vti vs.) elcin abim (vm vti), durumcu yakup ve daha sayamadigim buyuklerim sayesinde bu dunya icine girmistim, halen kendileriyle gorusurum..

hondam.com un basindan beri uyesiydim.. sitede yakin abim olan “mehmet ertan erdogan” nam-i diger HONDAMENON du , laci civic si vardi , halen de gorusurum kendisi ile..

beni hatirlarsa belki ozgun hatirlar msn den baya muabbet ederdik, belki moderatorler hatirlar, sword murat abim hatirlar belki ben onun o flash ini hic unutmadim mesela , aybek abim hatirlar, mertcan hatirlar yor plaka pug u vardi 2004 2005 gibi de al vti i almisti, mechanix mustafa nin ts vtec i vardi, daha sayamadigim 1 suru eski insan var..

ozgun siteyi 2005 te kurdugundan beri teche hic uye olmadim, belki de ilk uye oldum ama daha hic login olmadim, eski uyeligim silinmis olabilir yada zaman asimindan misafire dusmustur ozgun’den Allah razi olsun bu kadar kaliteli, ansiklopedi kadar zengin bilgi iceren, gerci son zamanlar baya makara ve ergen konu problemleri olsa da ozunden hic 1 sey kaybetmeyen, 1 cok bilgiyi edinebilecegimiz bu platformu var etti, techturkey.com u kurdu cok emek verdi ve sizlerle bugunlere getirdi..

sona baglayayim yemin ediyorum yazarken ben bunaldim kimbilir siz okurken ne hale geldiniz

siteye uye olmak bugune nasipmis, fazla kalabalik yapmak istememistim ama uye oldum, olmama en buyuk neden de yillardir hesabini kullandigim kardesim orcundur (orc) siteye benim kadar hergun giris yapmaz yapinca da dogal olarak yeni mesajlari göremez sonrasinda beynimi s….r..

herkese sevgiler saygilar, 7/24 aranizdayim ama fazla post atacagimi sanmiyorum, bilmiyorum

bora

p.s. mutlu oldun mu orc?

Çok güzel bir yazı çok hoşuma gitti ve söylediğinin aksine zevkle okudum hoş geldin
    AS GARAGE

Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.

onur200sx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne güzel yazmışsın be kardeşim hoşgeldin

TechTurkey B.Aktepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hoşgeldin iyi forumlar.
    Failure is not an option.

Ek.Civic_Spoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hoşgeldin iyi forumlar

Crx-Si - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hoşgeldin bora...

eskiler iyidir.
    06 ZON 32 91 Crx Satıldı
    06 YA 1000 89 Crx Satıldı
    06 YA 1000 G4 Prelude 2.0 MT Satıldı
    06 TM 495 G5 Prelude 2.2 VTI
    06 TUM 42 G5 Accord Coupe 2.2 IES

__oNuR__

raptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hoşgeldin iyi forumlar , sarıyer de nerede oturuyorsun ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit Ş. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hoşgeldin meslektaş
    hosbulduk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sLp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dolu dolu yazıya dolu dolu bi hoşgeldin demek gerek, iyi sohbetler dilerim
    eyvallah dostum hosbulduk
    Alıntı orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hoşgeldin keyifli forumlar.gazetede köşe yazısı okurmuş gibi hissettim kendimi
    Hosbulduk, baya kasmisim yazarken
    Alıntı nemonomani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok güzel bir yazı çok hoşuma gitti ve söylediğinin aksine zevkle okudum hoş geldin
    hosbulduk, sevindim
    Alıntı sr20jet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne güzel yazmışsın be kardeşim hoşgeldin
    Hosbulduk dostum tesekkurler
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin iyi forumlar.
    Hosbulduk Bilal tesekkurler
    Alıntı Crx-Si Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hoşgeldin bora...

eskiler iyidir.
    hosbulduk dostum, aynen oyle
    Alıntı raptor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin iyi forumlar , sarıyer de nerede oturuyorsun ?
    hosbulduk dostum, buyukdere'deyim itfaiye ve belediyenin sokaginda, sen?

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okurken yorulmadım desem yalan olmaz cok akıcı olmuş yazı zaten..

hoşgeldin,keyifli formlar.

SkY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hoşgeldin..

Ahmet_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hoşgeldin bora kardeşim.pek böyle hoş geldin beş gittin yazıları yazmam ama böyle içi dışı dolu olunca es geçmemek lazım
    barnak bassam olurmu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hoşgeldınız..
    doğruların gözle görülmeyen orduları vardır...

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hoşgeldin arkadaş
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

serqan23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hosgeldin keyifli forumlar
    34 DF 2123 MEGGY COUPE
    34 BK 690 VTİ
    34 UHC 22 FİESTA S
    34 YM 0023 E46 3.18İ
    34 ECN 72 E36 3.16İ

uluckaban - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hoşgeldiniz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)