fazla yagın + ları - nelerdır sanki yagim biraz fazla max cizgisinden ? mobil 1 10/40 kullanıyorum ..
fazla yagın + ları - nelerdır sanki yagim biraz fazla max cizgisinden ? mobil 1 10/40 kullanıyorum ..
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
yaklasık 2 haftadır bu sekıdle eksıltır dedık eksılmede olamdı bosattıyımmı fazlasını ?
ben bosaltıyım ya ne olur ne olmaz ..
Fazla yakarsın , performans düşer , yağ keçeleri gereksiz bir basınca maruz kalır.
Yağ miktarı çubuğun ortasında olmalıdır , max çizgisinde değil.
hallettım ve gercekten fazla yagın zararlı oldugunu hısettım barız bı sekılde rahatladı araba ..
Ayrica fazla yag krank milinin karterdeki yaga carpip sicratmasini engeller bu durumda sicrayan yagla yaglanmasi gereken yerler yaglanmaz..
benzin istasyonlarında yağ değiştirilen istasyonlarda bi cubuk var uzatıyorlar yağ cubuğundan onunla vakum yapıp çekebiliyorlardı. gerçi halletmişsin.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
halletmişiniz geçmiş olsun
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
şimdi baktım yag yıne aynı sevıyeye gelmıs cubukta alla alla bu sıkıntı nedır yaa ? cubukta neden fazladan yag gosterır ? orjınal cubuk kullandıgım cubuk yarım lıtreye yakında bosalttık ?
Abi basit bir detay ama gözden kaça bilir geceden dinlenmiş motora sabah bakıyorsan o seviye yanıltabilir seni. yağ değişimine gittiğinde yağın tamamen süzülmesi imkansız, motorda illaki biraz kalır yağı 2 seviye arası doldurup sabah seviyeyi kontrol edip doldurmak daha kesin sonuş verir![]()
dınlenmıs motora bakıyorum haklı olabılırsınn ? zaten cok az yarın yag cubugunun resmını cekerım sımdı eve geldımm ona gore bı care buluruz
1.5 gundur hıc calıstırmadım arabayı sımdı tekrardan yarım lıtreye yakın yag bosalıttım normal sevıyeye geldı bakalım sonuc ne olacak bu arada 1.4 ler kac lıtre yag alıyo bılgısı olan yok mu
3.3 - 4.0 litre arasında alır motor kapasiten.
http://www.mobiloil.com.tr/Turkey-Tu...which-oil.aspx
genelde burdanda bakabilrsin çoğu aracın bilgileri doğru çıkıyor.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)