Senelerce harcanan emekler, Sabahlara kadar suren mesailer, harcanan onca para Oguzhan Oksuz kardesimizin bu guzelligine sebep oldu
Kardesim kazasiz belasiz kullanman dilegiyle
En guncel haliyle MAXIVOS
![]()
Senelerce harcanan emekler, Sabahlara kadar suren mesailer, harcanan onca para Oguzhan Oksuz kardesimizin bu guzelligine sebep oldu
Kardesim kazasiz belasiz kullanman dilegiyle
En guncel haliyle MAXIVOS
![]()
Kocaman Masallah..
Nacizhane fikrim ya ön kısmı biraz kalkmalı yada arkası 2 cm daha inmeli.Yan profilden hos durmuyor sanki o fark.
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
maşallah emeklere sağlık![]()
RACE WERKS
maşallah Allah kaza bela vermesinn çok özel bişey olmus buben arkadan durusunu çok begendim son foto çok güzel
![]()
Emirhan cim , Bartu yla birlikte ellrinize saglik kardesim
Bazen diyorum onca fedakarliklara degdimi emek zaman dedigi gibi kardesmin para , abimle birlikle cok yorulduk , ailemizle aramizi bile bozdu bu melet zamaninda , her arabayi gordugumde icimden diyorum ellerimize saglik die masallah , cok adami cok ustayi tanidik , insanlarin yolda gorduklerinde verdikleri tepkiler yasadigimiz olaylarsizin guzel yorumlariniz kat be kat daha bagliyor acikcasi maxiye bizi , ama sanirim artik yollarimizi ayirmanindq vakti yekten geldi ,
Bu arada disiyla birlikte icinide komPle gUncelledik gercekten muazzam oldu onlarida ekleriz , elimizden geldigince iyi seyirler
Saygilar
Öksüz's
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
fotolar çok güzel elinize sağlık
maxi'ye laf yok zaten her yönüyle çok güzel
bugün incirlide duruyordu gördüm maşallah
senin arbaanın önünde ki mercedes jantlı civic'ti dimi tam göremedim
Masallah, en begendigim vosvos, kazasiz belasiz kullanirsin insallah![]()
bununla yollar hiç ayrılır mıben olsam saklardım son nefesime kadar onca emeğin üstüne, maşallah çok güzel.
fotoğraflar başarılı maxi'ye zaten laf yok =) Ellerinize sağlık
EDIT: Bi tanede pis fotoğrafını paylaşıyım bende. nazar değmesin.
![]()
Harcanan paraya, mesaiye, emeğe değmiş maşallah...
Bizimde senle yolları ayırma vakti gelir oğuzhan, alacak ergenin biri piç edecek malı iimi olcak..![]()
kafeRS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)