arkadaşlar kısmeste ehliyeti alıyorum ciğerli bi araba arıyorum cok kararsızım kafamda ares 2.0 , vti , 106 gti var bana biraz yardımcı olursanız sevinicem bütçe 20.000 TL...
arkadaşlar kısmeste ehliyeti alıyorum ciğerli bi araba arıyorum cok kararsızım kafamda ares 2.0 , vti , 106 gti var bana biraz yardımcı olursanız sevinicem bütçe 20.000 TL...
biraz yeni model olsun istiyosan eğer punto 1.4 t-jet en güzel seçenek bence.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
ciğerli araba istiyorsan bızım kasap ismailin aracı var doblo 1.3mjet .
şaka bi yanada neden ciğerli bı araba istıyorsun
ehliyeti yeni alıyosan en çok gezmeye ihtiyacın olacak. senin yerinde olsam bir süre idare edecek dizel bir araba alırdım, heryere onunla gider önce gezme hevesimi bitirirdimsonra istediğin arabayı al, hem direksiyonunda gelişmiş olur
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
genelde arkadaşlarınla geziyosan 106 küçük kalır, tek veya 2 kişi kullanacaksan 106;
kalabalık geziyosanız hb vti veya ben olsam;
Opel Astra 2.0 GSI 1994 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 88340835
arabanın sahibiyle vs alakam yok bu arada. Örnek olarak koydum.
Custom Electronic Projects
bunuda ekle seçenekler arasına
Seat Ibiza 2.0 Cupra 1999 Model 18.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 85911437
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
sana bısey soylıyım mı bı vtec ım yok allaha sukur ıyı kotu bı arabam var ama ne ısterdım bılıomusun .bıraz daha kalıtelı bı arabam olmasını gıderlı olmalımı evet olmalı ıstanbul trafıgınde bırazcık serı bı araban olması lazım kımın ne zmn ustune cıkıcagı bellı olmaz cunku.
sen o saydıgın arabalarda klıma belkı olucak ,sen saga sola kolları cekıstırıp klımanı acarken mıllet saglı sollu farklı derece ayarlıcak .
sen yol uzun yolda yol sesını beynınde hıssettıgınde mıllet muzıgın keyfını cıkarıcak yerınde olsam .
genc oldugn ıcın hb olabılıyorsa evet tek kapı olsun.
ama konforlu bı arac olsun ısterdım.
+1905 .
eğer yerle bir basmazsan clio rs konfor klima cd changer gibi opsiyonlarıyla çok konforlu. basarsan yeri poponda hissedersin ama stok yaylarıyla binersen hem çok konforlu hemde atara geldinmi fena giderli. fiyat olarakda 16-18 arası güzel araçlar mevcut.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Bizim gencligimiz 106 gti in yeni ciktigi zamanlara dnk geldi...
Babama cok yalvardim alsin diye almadi.
Sonra 306 daha guzel lan dedim onuda almadi..
Simdi Allaha cok sukur cok daha iyisine biniyorum ve diyorumki iiikide almamis...
Cocuktan cocuga tabikide degisirde biz muhtemelen geberirdik.
Yani ilk 2 sene daha boyle oturakli trafigi anlayabilicegin senin altindan giden deilde senin kullanicagn bi arac secersen daha iyi olur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)