Şu posttan devam
http://www.techturkey.com/forum/5946971-post34.html
__________________________________________________ ________________________________
Arkadaşlar mercedes kaporta boyaya girdi , renk olarak laciverte sadık kalacağız fakat ren tonunu istediğimiz gibi yapalım , sürpriz olmasın diyorum ,, benimkinin rengi bu ,,
929 m yazıyor kaputta , yani nautic blue mercedes katalog rengi , Ama bu renk orjinal değil , sonradan boyanmış , Ben bu laciyi tonu birazdaha açarak kırmak istiyorum.İlanlarda 80 le 90 arası tüm laci mercedeslerin rengi birbirinden farklı , sebebi hem fabrikasyondaki çeşitlilik hemde o yıllardan bu zamana araçların komple boyanmış olması.Onun için orjinal renge dair pek foto yok elimde...
Ama en çok hoşuma giden bu ton oldu.
Orjinal olmasa dahi şu ton hakkında bilgi sahibi olan varmı?Başka bi araçta uygulanmışını , kodunu bilen vss varsa çok sevinirim...
Ayrıca pako denilen etek altında da bikaç ihtimalimiz var , gövde rengi , gövde renginden bi ton açık mavi , ilandaki araç gibi koyu gri , yada jant rengi açık gri gibi...Sizce hangisi?(bu arada ps bilen bi arkadaş renk kombinasyonları hakkında görselde yardımcı olabilirse çok hayra geçer.)