Başlıkta yazdıgım gibi kullanan binenler görüşleri ne alemde ne düşünüyorsunuz alfa mitolar nasıldır![]()
Başlıkta yazdıgım gibi kullanan binenler görüşleri ne alemde ne düşünüyorsunuz alfa mitolar nasıldır![]()
JoYTeaM
az yakıyor, cok kacıyor. biraz konforsuz sert bir araba ama. arkadaş 2009dan beri biniyor. 1 kere bile bakıma götürmedi. ona ragmen bi sıkıntısı yok. frenleri inanılmaz kuvvetli bu arada.
Arabacı Ağır japon..
süslü fiat 500![]()
kesinlikle mükemmel bi araç en kısa sürede almanın hayalini kuruyorum.fiat 500le pek alakası olduğunu düşünmüyorum hiçbi zaman fiatla alfayı bir tutmam kendi görüşüm.forumda mitocu arkadaşlar vardı detaylı bilgiyi verirler ama ben olsam düşünmeden alırdım
Görsel olarak konuşmak gerekirse gerçekten hoşuma gidiyor, fiat 500'ü iyi süslemişler![]()
...
Ama alfalarin tarzi bu tasarimlari hep bi aykiri ama sonra cok tatli geliyo bkz.147 ve 156 ama allah var 159 u ilk gordugumuzde dibimiz dusmustu
Mito bence hak ediyor
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
fiat 500 ile alfa mito'yu kıyaslamak biraz garip bir iklem aralarında dünya fark var mito'ya gelince çok fazla bir bilgim yok ama alfa bir kere akla girdiyse kesinlikle alınır....
baya hoş geliyor göze inceleme fırsatımız olursa iyi olucak bakalım yorumlarda güzel geliyor
JoYTeaM
bitane sarı var ataköyde geziyor brs plakaaraba cok hoşuma gidiyor görseli bence güzel harun
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
arkadaş var forumdan geçen konusmustuk , tek eksisi yeterince düşürülemiyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)