jetta
superchips yazılım
orta susturucu iptali
açık hava filitresi
polo gti buji
scirocco
stock
VW Jetta 1.4 TSI 140Hp + Superchips vs. Scirocco 1.4 TSI 160Hp @Kayseri. - YouTube
jetta
superchips yazılım
orta susturucu iptali
açık hava filitresi
polo gti buji
scirocco
stock
VW Jetta 1.4 TSI 140Hp + Superchips vs. Scirocco 1.4 TSI 160Hp @Kayseri. - YouTube
videoyu izleyemiyorum ama sen yayınladığına göre geçmişsindir..
yazılım olarak neden süpercipis?
Maşallah Jetta Çok İyi Ama Son Videoda Biraz Ağır Kaldı Ve Kornası Çok Kötü![]()
korna konusunda size katılıyorum![]()
ben takmadım son kalkışta fark ettiyseniz kesme yaptı araba sirkeleye sirkeleye gitti sorunu bulduk bobinin 1 tanesi arızalı çıktı ısınınca geçirmez olmuş şu an her denemede performansta düşme kesiklik olmuyo
araç gti görünümlüydü önden çakma golf gibi durduğu için önü orjinale çevirdim ama korna kalmış pek kullanmadığımızdan sıra gelmedi![]()
sağolun arkdaşlar teşekürler
maşallah güzel gidiyor ama anlamadım ben bişe jetta 140hp yazılımla rocco 160 orjinalinde deilmibiri bana bi açıklama yapsın aklım karıştı yaw
![]()
Maşallah araçlara güzel deneme oldu. Jetta beklediğimden çok hızlı. Platinium Bujiler şu anda daha iyi sonuç verir bence. Filtre kitinin ağzını da ayarlamamız az da olsa katkı sağlar. Daha iyi yürüyecektir.3-4-5. denemede scirocconun sürücüsü bendim. Dışarıdan baktığımda vites atışlarım baya hayvaniymiş maşallah. DSG'den geri kalmam gibi
![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
çok atarlıyım polo gtiLERE
![]()
Emre lpg devreye sokulmadan denendi. Sadece lpg'nin 65 kilo ekstrası var onun dışında kayıp yok.millet elinde masatla geziyor polo gti'lara bileniyor.
![]()
Bu arada scirocco'da reklam amaçlı lpg uygulaması vardır romano firmasının. 75 tl gazla 350 kilometre yol yapıyor şehiriçi. Gerçekten çok komik bir tüketimi var lpgdeyken![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
arkdaşım burda ahmetin aracının speclerini yazdık zaten gayette güzel yürüyo aracı lpg de takılalı çok olmadı işi o zaten birde benzinde kalktı orda daha yeni lpg takılmış bi aracında geriye düşeceğini zannetmiyorum ki zaten normal sonuç 42 hp verdi superchips orjinal yazılımsız 152 hp geliyo benim araç aracın verileri filitre uygulaması orta iptali polo gti bujileri falan saymasak dahi zaten 195 ps civarı şuan da jetta en kısa zamanda bi çok araçla videolarunu görürsünüz çok daha güçlü ve dsg araçlarla amacımız geçmek değil herkes rahat olsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)