Abilerim ankaRada arabayı yikatabilecegim ve fd6 paspas alabileceğim bir yer var mi tam tarif ederseniz sevinirimyer olarak techten bi tek mertcan abinin dükkanını biliyorum ugrasam yardımcı olur mu .?
Abilerim ankaRada arabayı yikatabilecegim ve fd6 paspas alabileceğim bir yer var mi tam tarif ederseniz sevinirimyer olarak techten bi tek mertcan abinin dükkanını biliyorum ugrasam yardımcı olur mu .?
PROJECT 01 GARAGE
mertcan abilere uğrasan da yardımcı olur.
ayrıca forumdan mert var detailing garage ivedikte yıkama parlatma işlerinde bir numaradırona gidebilirsin yardımcı olur..
Bizde paspas yok ne yazkki
Ama pas pas için yetkili servise gidebilirsin uygun zaten pas pasları civcivlerin
Abi ivediği bulsam dükkanı bulamayabilirimşu an beştepe fatih hastanesinin ordayim .
PROJECT 01 GARAGE
: FD6 CİVİC paspasını anca serviste bulabilirsin diye düşünüyorum orjinal arıyorsan.. İstanbul yolu üzerinde Efe Plaza war.. Araba yıkamayak içinde yine Aynı yol üzüjrinde Acity Alışveriş merkezinin Altında Meguiars war güzell yıkıyorlar...
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
tepe prime'da otoprime'a gitmede nereye gidersen git. cayyolu alacatli tarafinda terra sitedeki yikamaciyi oneririm yer olarak ters olabilir ama sana.
paspaslari yetkili servislerden temin edebilirsin...
Honda Plaza Bora
Telefon : 312-286 83 83 ( PBX )
Adres : Konya Devlet Yolu No:143 06520 Balgat
Honda Plaza Efe
Telefon : 312-397 38 23
Adres : Çamlıca Mah. 1. Sok. No:8 Yenimahalle / Merkez
yıkama icinde anittepe sonax, akdenize cad. sporpark sok. no 24 anıttepe
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
ivedikte detailing garage , balgatta buhaar
hangisine yakınsanız ona gidin bence ikiside iyidir.
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)