User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
25 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Detaling car care icin arkadas araniyor

SerdaR A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arrow Detaling car care icin arkadas araniyor

selam arkadaslar su son 2 aydır detalıng car care e cok taktım herseyı aldım ama hıc bı zaman cesaret edıp yapamadım cokta anlamıorum bı arkadas arıyorum hem beraber 2 mızın arabasınıda yaparız hemde samata makara muhabbet yaparız. yaklasık megularıs sonax turtle waxtan almıs oldugun 20 25 cesıt urun var pasta cıla makınasına kadar acık garaj da su da var her turlu herseyı yapabılırız ıstanbul fenerbahcede oturyorum varsa ortak bı gunde yapmak ıstıyen ben herturlu varım malzemeler benden

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senınle sık karşılaşıyoruz.Bende kapalı garaj var birgün gel oynayalım senın arabanın üstünde Caddede oturuyorum bende Erenköyde.

AHMET1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anlayan birisi varsa bende gelip öğrenmek isterim
    I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güneş altında yapmayın kil yapacaksanız her yere aynı şiddette baskı yapın. Kaportanın fazla ısınmasına izin vermeyin. Eğer kilin alamayacağı çizikler varsa bütün parçayı en ince su zımparası ile geçin ama sakın haldır huldur dalmayın. İnce ince ve bastırmadan yapın.
    IN BOOST WE TRUST

BocuQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güneş altında yapmayın kil yapacaksanız her yere aynı şiddette baskı yapın. Kaportanın fazla ısınmasına izin vermeyin. Eğer kilin alamayacağı çizikler varsa bütün parçayı en ince su zımparası ile geçin ama sakın haldır huldur dalmayın. İnce ince ve bastırmadan yapın.
    kanka hiç uraştırmadan Ümit'e yönlendirseydin keşke
    Kendini büyük gören yahut kibirli kibirli yürüyen kimse Allah'ın huzuruna, Allah kendisine gazablanmış olarak çıkar" (Ahmed b. Hanbel, II, 118).

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adamlar anadolu yakasında olmasa kesin yönlendirirdim.
    IN BOOST WE TRUST

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Askerden önce Rıdvan abi(ruudvan) uğraşıyorlardı bu işlerle epey profesyonelce ama şimdi devam ediyormu bilmiyorum iyisimi ona pm at.

http://www.techturkey.com/forum/memb...1-ruudvan.html

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senınle sık karşılaşıyoruz.Bende kapalı garaj var birgün gel oynayalım senın arabanın üstünde Caddede oturuyorum bende Erenköyde.
    abı olur valla bende hep goruyorum senın araba hep parlıyo bızımkı camur ıcınde valla olur abı malzemelerımı kapıp gelırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla hep yıkamıcaları yada benzınlıge gırdıgımde gaza gelıp her seferınde 5 6 urun alırdım ama kıl den falan hıc anlamıorum urun cok bılgı yok gıbısınden ıste anlayan bırı olsa malzemelerı ben koysam makara muhabbet yıkasak onu arıorum abı bende kapalı garajda var acıkta sıkıntı olmaz gunes konusunda zaten

Time-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keske yakin olsam ben gelirdim takilirdik bende bu isin hastasiyim, ayarlayalim bi gun istersen?
    In vtec we trust.
    "Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
    "Dude I almost had you." RIP Paul Walker.

Mapped by Dr. Ecu
    Rebuilt by Hizli Rektifiye
    Powered by Sistem Honda

Sercan AKCAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende iyice öğrenmek istiyorum valla ne malzeme var ne bilgi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Time-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Keske yakin olsam ben gelirdim takilirdik bende bu isin hastasiyim, ayarlayalim bi gun istersen?
    valla ayarlıyalım bende hastasıyımde gozum yemıyor

golfcu0101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki bu konudan dağıtmadan sorayım kısaca kil uygulaması için kısaca uygulama öncesi ve uygulama sırasında nelere dikkat etmeliyiz
    artık corc-i zamanı cdti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sercan AKCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende iyice öğrenmek istiyorum valla ne malzeme var ne bilgi
    turtle wax megeılars carpex lastık parlatıcılar meguılars sonax carpex turtle wax hızlı cıla carpex cızık gıderıcı meguılars cılalı sampuan sonax sampuan

turtle wax carpex wheel clenaer turtle wax carpex ıc temızlık konsol vs vs bol bol sunger mıcrofıber bez sora meguılarsden aldıgım bır suru bısıler ne oldugunu ınanın tam bılmıorum hep gaza gelıp aldım ama hıc surmedım ole yatıyor pastalar vs vs yanı bıze lazım olan hersey var

dorukky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi hafta sonu bende gelebılırım grup yıkama parlatma yapalım bos bıyer varsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dorukky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi hafta sonu bende gelebılırım grup yıkama parlatma yapalım bos bıyer varsa
    hafta sonu yapalım ozaman her turlu bos yer var maxıum 3 arabaya kadar kaldırır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keşke kocaelide olsaydınız, her pazar meguiars ürünleri bitiriyorum bende takılırdık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı golfcu0101 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki bu konudan dağıtmadan sorayım kısaca kil uygulaması için kısaca uygulama öncesi ve uygulama sırasında nelere dikkat etmeliyiz
    Toprağım kil olayı şöyle arabayı önce bir güzel yıkıyorsun sonra kaporta ıslakken bir elinde hortum bir elinde kil yani clay diye geçer dairesel biçimde gezdiriyorsun mesela kaputu yaptın elinde biraz oyna zaten oyun hamuru gibidir başka bölgeye uygula kil'in amacı ise yıkamada çıkmayan yağmur kalıntıları asit yağmuru ağaç sakızları vb şeyler polisaj önce si mutlaka ugulanmalı bence.sonra sırası ile çizik çıkarıcı hare giderici cila wax uygula gitsin.ama bunlarında detayı var yoksa boyayı yakabilme tehlikesi var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SerdaR A. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turtle wax megeılars carpex lastık parlatıcılar meguılars sonax carpex turtle wax hızlı cıla carpex cızık gıderıcı meguılars cılalı sampuan sonax sampuan

turtle wax carpex wheel clenaer turtle wax carpex ıc temızlık konsol vs vs bol bol sunger mıcrofıber bez sora meguılarsden aldıgım bır suru bısıler ne oldugunu ınanın tam bılmıorum hep gaza gelıp aldım ama hıc surmedım ole yatıyor pastalar vs vs yanı bıze lazım olan hersey var
    Dostum bende senin gibi bu polisaj işine bayağı meraklıyım keşke istanbulda olsam yada sen adanada olsan.resmen hobi oldu arkdaşımın car care yeri var uygulancak araç oldumu arıyor gidiyorum aracın yarısını ben yapıyorum hiç bir ücret almadan sırf hobi olsun diye ama artık zaanat sahibi olduk gibi birşey .benden tavsiye arabyı güzel bir yıka iyice kurut.sonra meguiars çizik giderci 105 yada 85 makinanın pedine göz kararı sık 1,2 fıs fıs ta su sık makinanın devrini 1.de başla sonra duruma göre hızı artır ama sakın aynı bölgede fazla durma dairesel gezdir makinayı.sonra hare gidericin varsa onu uygula ister elle ister makina ile ama ben pedle uyguluyorum 10 dk bekliyorum kuruyunca wax bezi ile siliyorum sonra arabayı tekrar köpükle bir yıka harelerin kesin gider kuruduktan sonra cilayı makina ile uygula sonrada wax'ile finish yap.sonra geç karşısına izle ben bu uygulamayı 10 yıldan beri yapan ustadan öğrendim.zımpara olayıda söyle ama riskli olabilir biz geçen gün 2011 model c180 kaputuna uyguladık arkadaşlar kafayımı yediniz dedi kaput hep harç izleri olmuş harita gibiydi.ugulayacağın yeri iyice ıslat sonra sırası ile 1200 kum sonra 1500.2000,en sonda 300 kumla bitir daha sonrasında meguiars 105 yada 85 uyguladınmı sonucu görürsün.aslında zımpara olayı sararmış plexi far camlarında çok güzel sonuç veriyor zımparaların uygulama sırası yine aynı en sonda makina ile meguiars plaxt x uygula wax bezi ilede parlat sonuç süper.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)