bana kalırsa tr deki en güzel görünümü olan f7r. valla pulat hocam ne diyim yaa, bir arabadaki renk, aksesuar uyumu bu kadar abartısız ve güzel olur. Allah nazardan saklasın.
Çok sağolun teşekkür ederim. Aslına sadık kalmayı tercih ediyorum. Kaporta kısmında oynama yapmaya karşıyım araç ne olursa olsun. Belki bir çıtır daha basılsa güzel durur ama aile aracı olarak kullanılıyor kendileri. Zaten bir miktar basık fazlasını uygun görmedim. İnşallah yeni sahibi de en az benim kadar iyi bakar.
Eren satılmazda orjinal farları bulabilirsem söz sana orjinale dönecek sislerSilip süpürmesiyle uğraşmak istemiyrum biraz zaman
Ön logoyu söküp siyah folyo kaplayacam. Bu halde boya pek tutmuyor.
maşallah rengide çok güzel.
bende karbon folyo kaplı logo vardıda reno satılınca arabada gitti galiba:S dursaydı verirdim direk
Ona da sordum Muhammet e de sordum vermiyorlar
Ağrıda bir vatandaşta var ama sök yolla diyorum yok önce sen yolla diyor. Her gün hatunu işe götürdüğümden kabul edemedim![]()
Ben olsam söker yollardım. 2 gün tek sislerle gez ne olcak? Ben genelde tek sis takıldığımdan sıkıntı olmaz bende![]()
Olmaz karizmasını çizemem![]()
AP RS olmazsa olmazım benim. Zaman ne getirir bilinmez tabi![]()
Kısmet ne diyim daha ne alacağım belli değil. Dynamique paket symbol düşünüyorum k4m motorlu ama şaşırmış fiyatlar isteniyor. Rota 1.6 sportlara veya rs e dönebilir yine. Bagaj çokta sıkıntı değil arka koltuk kısmı dar olmasın bide markası reno olsun yeter
Bu arada manisa da bi tane sport var fotolardan gördüğüm çok temiz orj. bi araba. Bi bakın derim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)