Sok icerisinfeyim izmit otobsnda motor kazasi oldi siyah busa partnera yandan vurdu adam oldu galiba
Sok icerisinfeyim izmit otobsnda motor kazasi oldi siyah busa partnera yandan vurdu adam oldu galiba
Hadi ya, Allah hayırlara getirsin nasıl oldu acaba,
umarum aramızdan birisi değildir körfeze falan gelenlerden.. Hakkında hayırlısı diyelim sabah sabah böyle haber hic hoş olmadı..
Insallah arkadasimiz olmemistir, olay yerinden fotograflar var mi? Nasil oldu gordunuz mu?
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
insallah ölüm yokturr suç kimdeydi net oalrak gordunuz mu kazayı
![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
motorun plakasını alabildinmi? yani siteden bi arkadaşımızmı anlamak için soruyorum. inş yakınımız değildir diyeceğimde yabancıda olsa kötü![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Sabah sabah böyle haberleri duymak üzücü![]()
Beyler suan kendmi zor attm eve kotuyum hala ellerm titriyo .motorcu arkadas yanimzdan hzli gecti 180 190 flndi hzi tam dedk annemle bsi olmsa bari die tak ilerde adama sag bariyere dogru ucarken gordum partner solda gdiodu sag arka tekeri patlamis oda bya hasarliydi indim motorccu hareketsiz yatiyodu ben gidemedim yanima bskalari gtti 100 metrw ilerde sagda polis merkezi gbi bsey vardi tersten ekip gidiodu .allahim ins bisey olmamistir
Ayrica busami tam emin degilim koltugun arkasindaki kisim yuvarlakti busallar gbi siyah motor xenonlu fln .arkafasin onunden bska bi motor gdiyodu krmiziydi ama yarismiyolardi
Hangi istikamette ve nerde oldu kaza? Tam yazabilirmisin?
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
İzmit bati sapagina gelmeden sagda bi polis kontrol merkezi gbi biyer var oraya gelmeden 200 merte once oldu izmite gdis istikameti
allah yardımcısı olsun.
İns sadece yaralanma vardir
Bende sabah piste gelirken otobanda 06 plaka vip bi caravelle takla atmisti
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Sus s2k ba typer gecti arkalarindan emg di glba cab e92 gecti e92nin onunde olmu
s olabilr kaza
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)