Güzel hatırlatma abi teşekkürler bende facebooktan paylaştım şimdi senden görünce...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
yazda geldi sıcaklar bastırdı yarım saate bir su içiyorum
aç kalına bilir ama susuz kalmak gerçekten zor....
allah kimseyi susuz açlıkla sınamasın...
gariban 106 gti....
Ofisin bahçesinde geniş bir kap var, içi su dolu, kedisi, güvercini, martısı, gelip oradan su içer.
P.S : Hoş ben bir kerede pastırma bozuldu diye (meğer yanlış alarmmış) bir paket namlı marka pastırmayı bir kaç kediye attım, o kediler o günden beri camın altından ayrılmıyorlar![]()
Tebrik ederim bir kez daha hatırlattınız için![]()
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
Eskisi kadar kalmadı ama,boş yere akıtılan çeşmelerdeki suları kapatın.. Boş yere su akan ve akıtan kim varsa uyarın kapatsınlar. Yazık günah
imzasız..
hatırlatma için teşekkürler..![]()
her zaman vardır evimin önünde bi kap kedilere ve köpeklere fakat artık biraz daha uzağa koyuyorum yiyecek ve suları,köpekler rahat bırakmıyor geçen sabaha karşı köpeğin ağzından aldım kediyi felç kaldı.çok ağlamıştım
Valide hanımda tüm yemek artıklarından kuşların yiyebilecegini ayıklar yada önceden ayırır koyar, kuşlar klasik koşullanmışlar şimdilerde ne koysak yiyorlar, geçenlerde acılı çiköfte koyduk götürdüler ,suları eksik etmemek lazım. Hassasiyetiniz takdire şayan.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
O kap için kavga ediyorum ben, kağıt toplayıcılar içindeki suyu döküp alıp götürüyorlar, sövdüm, dövdüm not yazdım almayın diye 3 gr lık kabı alıp götürüyorlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)