User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
55 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: okul geçme problemi yardım :(

erdalss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

okul geçme problemi yardım :(

arkadaşlar edirne sosyal bilimler myo lojistik 2. sınıf öğrencisiyim. 2 dersim sıkıntılı ve fd ile kalmış bulunmaktayım. eğer hoca dd verseydi 1 tanesıne ortamalayla dc olup geçiçektim ve öteki kalan derside tek ders sınavından verecektim. ama hocayla aram baya kötü oldu elimden geleni yaptım fln yaptı diyo türkiyenin hiçbiryerinde yaz okulu yok bu derslerden (ulaştırma mevzuatı 2 ve kambiyo işlemleri ) olsada denklik vermiyolar ders içerikleri yuzunden. hocanın nası biri olduğunu soylıyım. hoca gecen sene herkezı gecırdın 2dersınden 1 dersınden de yaz okulu actıgı ıcın bıraktı. onun bızım okulda yaz okulu war ve kredımde herturlu 4 ders almaya yetıyo. neyse hoca gayet rahat ıstedgını gecıren kafasına gore puan ekleyen bı tıp. son olarak mudure dılekce verdım kagıdımın kontrolu ıcın buyuk ıhtımal gecırmıyecek.2.dılekceyıde verıcem yıne gecırmıcek kurul toplanıcak busefer. cunku adamın ıstedıgı cevap 4 sayfa bızım sınıf olarak yazdıklarımız 4 soruyo toplamda 1-2 sayfa aralıgı. ınsan gıbı ıstedım 5 puanı vermedı ve suan kotu bı pozısyondayım.dgs ye gırıcem tek dersten okulum uzamasın dıye konustum telefonda onada bısey demedı.

benım ıstedıgım sınıftakı butun kagıtların kontrol edılmesı ? boyle bı olanak varmıdır? yapmam gereken nedır ? hocanın bu kafasına gore not verme durumunu ortaya cıkarmk ıstıyorum ? yardımcı olurmusunuz
    masalla masalla

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bu yazdıklarını milli eğitim bakanlığına mail at daha hızlı sonuç alırsın.

Burası otomobil forumu.

gabxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dilekçe verdiğinizde sadece sizin notlarınız doğru toplanmış mı ona bakarlar hiç bir sorunuzun cevabına bakılmaz dilekçeden sonraki aşama dava açılmasıdır bu durumda kağıdınız başka bir üniversitedeki öğretim görevlisi tarafından incelenir ve sonuç buna göre değerlendirilir.Abartı bir fiyatı yoktur.

Tüm sınıfın kağıtlarının incelenmesi için tüm sınıfın aynı talepte bulunup dava açması gerekir.Ancak kendi kağıdınızda usulsüzlük varsa 2.bir dava açıp görevi kötüye kullanma gibi bir dava açabilirsiniz.

İki durumda da üniversitede ciddi manada isminiz bilinecek ve dava açtığınız öğretim görevlisi diğer derslerde baskı oluşturmaya çalışacak.

d3Li - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benım bildiğim kurul en yuksek puanı alan kağıt ve en dusuk puanı alan kağıda bakarak sızın kağdınızı değerlendırıyor. bi zaman öyle duymustum tam emin değilim ama.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bır dılekce verılıp usulsuzluk gerekcesıyle tum sınıfın kagıdını ınceletemezmıyım ? yada 5-10 kısı toplanıp bu olayı gerçeklestıremezmıyız ?
    masalla masalla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu yazdıklarını milli eğitim bakanlığına mail at daha hızlı sonuç alırsın.

Burası otomobil forumu.
    geçen açtığım bi konuda da senin gibi birisi böyle bi yanıt vermişti cevap verme gereksiniminde bulunmamıştım. sadece burası o otomobil forumumun SOHBET bölümü olduğunu hatırlatıcam. diğer konularada yardım isteyen veya otomobil veya motorlu taşıtlar haricinde soru soranlara fikir edinmek isteyenlere veya bulunduğu durumda yardım talebinde fikir isteyenlere (de) bana yazdığın şeyi yaz. sonra belki cevap verme hakkımı elimden alabilirsin.haklısın derim ve silerim.
    masalla masalla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    marmara üni. den bir arkadaşımla konuştum. 2 dilekçeyi verdiğimde kurul bütün kağıtları inceleyip okuyomuş böyle bir bilgi aldım bileniniz varmıdır. okula gidip bunları sormak var ama rahat duramıyorum okulda. adım çıkıcak diye korkuyorum.
    masalla masalla

yaniss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla eger kagıtlar okunmazsa reddeılırse unutma kı o hocadan daha 10 yıl ders veremzsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya hoca öyle bi tip değil aslında, mudurlede konustum.mudur dılekce vermemı istedi yapacagı bısey varsa yapar belkı dıye.ama bı yandan hocayla en son konustugumda elımden gelenı yaptım fln demıstı sımdı yurt dısında onu beklıyoruz işte.bakalım hayırlısı artık ya
    masalla masalla

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    notuna itiraz edersen, kurul toplanır, kağıdın tekrar tekrar okunur, ama çok idealist bir akademik kadro olmadıkça , kendi meslektaşlarını ateşe atacaklarını sanmıyorum.. Marmara'da benzer şeyler yaşamıştık, kan aldırdılar bizden şırıngayla... Gözün kesmiyorsa, sonuçlarına katlanmayı, hiç ugraşma... Alacagın kararı ve kararlılıgını etkilemek istemem ,ama bunları gözardı etmenide istemem güzel kardeşim.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

coder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende sizi anlamıyorum o 5 puanı verse adam gözünüzde kral ama 5 puanı vermıyor diye adamı neredeyse mesleğinden atacaksınız usulsüzlük var diğer öğrencilere 5 puan veriyor vs. diye..
    RESPECT YOUR ELDERS

tolga er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vallah kardeş bende şuan ünv. 2. sınfıtayım ve myo okuyorum bende.Bizim bir hocada öle kafasına göre not ekler adamı degılsen fınalden 49 verır kalırsın.Kagıtına o kadar guvenıyorsan ıtıraz et ılkten yanına gıt sonra olmaz derse dılekce yazıcam de senı yoldan gerı cevırıse zaten ondan bır ıpnelık var demektır.bızım bır arkadas kalmıstı ıstatıstık dersınden ıtıraz ettı olmaz dedı hoca dılekce yazmaya gıderken kızı cevırmıs yoldan kagıdı okumuslar 40 vermıs sonrakı de ıse kızın kagıtı 78 cıktı.Kendıne guvenıyorsan kagıdına uvenıyorsan yap.Ama o kagıttan ıstedıgın not cıkmazsa hoca ıle basın acayıp belaya gırer tek derse bıle kalsan gecırmez.Basına gelen arkadaslar var bızım burda....
    Hayat yanlamaya başlayınca değer kazanır ;-)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende sizi anlamıyorum o 5 puanı verse adam gözünüzde kral ama 5 puanı vermıyor diye adamı neredeyse mesleğinden atacaksınız usulsüzlük var diğer öğrencilere 5 puan veriyor vs. diye..
    Adamına gore 5 paun verıcekse meslek ahlakından bahsetmıcek bırader.
    Adam gıbı kagıtlara esıt davranıcak.
    Benım gozumun onunde cocuk bos kagıtverdı sınavda ben kaldım adam 55 ıle cc ıle gectı bu nasıl ıs bana bunu acıkla sozune tamam haklısın dıyım sana ....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 2. kurula gidicem geçmenin pesinide bıraktım artık gecırmesede daha kotu notlada bıraksa bu durumu yapıcam. geçen sene bu bilinçte değildim ta ki tek ders yüzünden okulum uzayacağını anlayıncaya kadar.
    masalla masalla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sınıfta 60 kişiysek idda ediyorum o 4sayfalık cevap kağıdının yarısını düzgün bişekilde yazan yoktur. şuan 20 kişi kaldıysa bu durum olursa kalan kişi sayısı 40 ı geçer çanla.
    masalla masalla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeş bızım fınal sonucları acılanıyor.Spk dersınde kalmısım 5 paun ıle hakkım buysa eyw. ama hakkıım bu degıl dıye dusunuyorum.Kızın bır tanesı gectı kız spk nın s sını bılmez ama gectı.Ha ıtıraz edemez mıyım ederım.Ama bu adamdan ben bu donem 6 ders alıyorum.Gelde ıtıraz et.Sırf bu adamın dersınden 5 senedır tek derse gelenler var bızım okuılda....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğrudur abi ama tek ders ya tek dersten okulum planlarım düzenim 1 sene uzayacak. dgs ye giricem 4 e tamamlıcam daha kim yapıcak bunları ? tabi artık bi ihtimal daha var. okulumun hiç bitmeyeceği
    masalla masalla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vallah kardeşim benımde bu dersten gecemzsem donemım uzucak alttan dersım yok ve dgs ye kayıt bıle yaptırdım.Artık dua etmekten ve tevekkülden başka çare kalmıyor...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haklısın abi bende kaydımı yaptırdım.hayırlısı artık. objektif bi kurul toplantısı ve insaflı tek ders yuzunden okul uzayanlara yardımcı olan öğretmenlerle karşılaşırım inş.
    masalla masalla

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)