arkadaşlar edirne sosyal bilimler myo lojistik 2. sınıf öğrencisiyim. 2 dersim sıkıntılı ve fd ile kalmış bulunmaktayım. eğer hoca dd verseydi 1 tanesıne ortamalayla dc olup geçiçektim ve öteki kalan derside tek ders sınavından verecektim. ama hocayla aram baya kötü oldu elimden geleni yaptım fln yaptı diyo türkiyenin hiçbiryerinde yaz okulu yok bu derslerden (ulaştırma mevzuatı 2 ve kambiyo işlemleri ) olsada denklik vermiyolar ders içerikleri yuzunden. hocanın nası biri olduğunu soylıyım. hoca gecen sene herkezı gecırdın 2dersınden 1 dersınden de yaz okulu actıgı ıcın bıraktı. onun bızım okulda yaz okulu war ve kredımde herturlu 4 ders almaya yetıyo. neyse hoca gayet rahat ıstedgını gecıren kafasına gore puan ekleyen bı tıp. son olarak mudure dılekce verdım kagıdımın kontrolu ıcın buyuk ıhtımal gecırmıyecek.2.dılekceyıde verıcem yıne gecırmıcek kurul toplanıcak busefer. cunku adamın ıstedıgı cevap 4 sayfa bızım sınıf olarak yazdıklarımız 4 soruyo toplamda 1-2 sayfa aralıgı. ınsan gıbı ıstedım 5 puanı vermedı ve suan kotu bı pozısyondayım.dgs ye gırıcem tek dersten okulum uzamasın dıye konustum telefonda onada bısey demedı.
benım ıstedıgım sınıftakı butun kagıtların kontrol edılmesı ? boyle bı olanak varmıdır? yapmam gereken nedır ? hocanın bu kafasına gore not verme durumunu ortaya cıkarmk ıstıyorum ? yardımcı olurmusunuz