Benim doğanı satıyorum ama aklımda bi soru var trafik sigortasını yapalı daha 3 ay oldu şimdi ben bunu satıp yeni araç aldığımda sigortayı o araca devredebiliyormuyum ?
Benim doğanı satıyorum ama aklımda bi soru var trafik sigortasını yapalı daha 3 ay oldu şimdi ben bunu satıp yeni araç aldığımda sigortayı o araca devredebiliyormuyum ?
trafik sigortası geçmiyor. kalan sürenin parasını iade alıyorsun. yeni araca tekrar yaptırıyorsun.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
trafik sigortası artık zeylname yapılamıyor.
aracını satıyorsun
kullanmadığın günlerin ücretini geri alıyorsun yeni yaptırdığın trf sigortasından da düşürüyorsun
ancak şu olur yeni aldığın araca sigorta yaparken iadeyi almazsın 3 aylık farkı öder yeni arabana düzenlerler poliçeyi
Yeni konu açmak yerine buraya yazayım dedim.
Yeni araba aldım sigortasına uygun fiyat veren kişiler vardı. Hem tanıdık birileri kazansın hem bensigortacılardan p.m bekliyorum
Bende pm alabilirim. Şuanki acentemden fiyat aldım geçen seneye göre baya yüksek bi fiyat çıktı, zam geldi dediler.
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
en uygun 672 tl çıktı başka yardımcı olabilecek var mı uyguna bulurum diyen. Birde izmir yerine aydın plaka yapsam aracı ne kadar bi fark olur 160 tl alım satım masrafına değer mi ?
Ben aracımı babamın üstüne aldım İstanbul plaka en ucuz 360 çıkmıştı güneş sigorta bu arada 59 plaka yaptırdım 160 lira değdi yani![]()
Bu ay benim aracında sigortası bitiyor..Bikac kişi baya zam geldi falan dedi korkuttular ama ne oranda bi zam geldi ?? Gecen sene yanlıs hatırlamıyosam 170-180 civarı ödemiştim
Gecen ay cztyi uzerime aldim sende 21 yasindasin galiba.Yastan dolayi kaskoda sigortada biraz fark oluyor.ben axa yaptim 710tl.ama koru sigorta fln baya baya dusuk bi rakam vermisti gerek duymadim.
En ustteki arkadas bisey sormus arac satisindan sonra sigortanin kalanini alabiliyosun.
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)