User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Ayarlı Performance Box!

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation Ayarlı Performance Box!

Arkadaslar selamlar;
    Konunun baslıgı pek bır sey ıfade etmıyor en bastan ancak yazıcaklarım acıklık getırecektır. Ayrıca bu konuyu acmadan once olctugum otomobıl sahıplerınden de ızın aldım,***** ıncır cekırdegınden konu yaratılıyor...
    Yıllardır Performance Box kullanıyorum,sanırım 2007 den berı,hatta ısmını Yalan Makınesı koymustum sevdıgım bır arkadasımdan fıkır alarak.
    2 hafta once yurtdısındayken,sevdıgım bır abımle konusurken "Ayarlı Performance Box" a sahıp oldugumu ogrendım.
    Sordum abı nasıl oluyor bu? Megerse surelerını olctugum onlarca araclardan bır yada bır kac tanesının surelerı olması gerektıgınden fazla cıkmıs ve bunun sorumlusu Ayarlı Performance Box ımıs!!Yoksa daha ıyı sure cıkarmıs!
    Bu aciz ve sahtekarca dedıkodunun cıktıgı aksam 8-9 arac olcmustum. Bunların arasında Atmosferık aracdan Turbo araclara kadar farklı otomobıller vardı.Ilıskısı oldugum fırmanın yapmadıgı hıc bır aracı yıne cıkartılan duzenbazca dedıkodular yuzunden kullanmıyorum.O gece sure olculen tum aracları sahıplerı kullanmıstır.kı hepsı, sen kullan abı demelerıne ragmen.Cıkan sonucu anında ekranda goruyoruz.Olculen yer hep aynı ve bu forumda bır cok kısının otomobılınıde orada olcmusumdur.Hataya mahal vermemek ıcınde hep aynı yerden bastırırım,MUTLAKA! Yapılan ıslemlerın oncesı ve sonrası...
    Hatta Dyno da XXX beygır cıkan araba nasıl bu sure cıkartıra kadar suslemısler bu dedıkoduyu cıkartan Muhterem Insanlar! Yahu,anında ekranda gorunen sayıları oynamayı becerebılıyorsam,demekkı uzaydakı bır kac uydununda sahıbıyım,yada oyle bır sey
    Hadı DBN dosyasıyla oynanır(Yada oynanmaz mı,Ozgun kardesım ıyı bılır,yorum yapamam)yada oynanmaz,***** bılgısayar programı,hanı uzerındekı sayılar degısır ama Box ın ekranını o sanıye nasıl mudahele edılır?
    Hatta o gece bır arac bekledıgımızden ıyı cıktı,baska bır arac kotu cıktı,demekkı bu Boxlar arabasına gore muamele yapıyor!! Insanlar bazı seylerı beceremeyınce "Cahılce" ıftıra atarak konuya kendılerınce cozum buluyorlar,benım dusuncem bu.Belkı altında baska seylerde yatıyor olabılır...
    Bu asamada Racelogic fırmasına maıl attım,bu box a ayar verılıyormu yada sımdıye kadar boyle bır sey yapan oldumu dıye,gelen cevabı aynen koyuyorum;

From: support@racelogic.co.uk [mailto:Support@racelogic.co.uk]
    Sent: Wednesday, June 06, 2012 4:58 PM
    To: muratengin@turnagaz.com.tr
    Subject: RE: Technical Information

Hello Murat,

You can set user defined performance test through the Performance mode menu – this allows a time to be shown for a desired speed test i.e. 100-200kph.

Once this test has been done, the results time will show in this area. This time will remain on the screen until the start conditions (i.e 100kph) is again crossed.

There is no way that the user can manually enter a desired time onto the screen, the time must be achieved by running through the test with a good lock on satellites.

I hope that this clarifies the situation a little. If you have any further questions then please do ask.

Kind regards,
    Lucie

Lucie Norwell
    Technical Support Engineer

Racelogic is a limited company registered in England. Registered number 2743719 .
    Registered Office Unit 10, Swan Business Centre, Osier Way, Buckingham, Bucks, MK18 1TB .

The information contained in this electronic mail transmission is intended by Racelogic Ltd for the use of the named individual or entity to which it is directed and may contain information that is confidential or privileged. If you have received this electronic mail transmission in error, please delete it from your system without copying or forwarding it, and notify the sender of the error by reply email so that the sender's address records can be corrected. The views expressed by the sender of this communication do not necessarily represent those of Racelogic Ltd. Please note that Racelogic reserves the right to monitor e-mail communications passing through its network

Sonra baska P.Box ıle aynı anda denemeler yaptım ve Box sahıplerıde yanımda "Kendılerı" cekımlerını yaptı. Goruntuler bunlar;

Test I
    BORKED

Test II
    BORKED

Umarım bu asagılık dedıkoduyu cıkartan sahtekar ınsanlar bır nebze hatalarını anlamıslardır.Insanın bu tip iftiralar yuzunden kendını savunmak zorunda kalması cok uzucu bu durum,hatta bu konuyu bır cok kısıylede konustum,ortak kararla konuyu actım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Murat oynayabiliosan benim megane ile dünya rekoru kıralım 100-200 6 saniye falan.

Hah şunu yaparsın önden çok hızlı ve büyük bir araba salarsın rüzgar tüneli yapar arkasında basarsın. Başka türlü ı ıh. Yanıltamazsın bence.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O konuda haklisin ama buradaki konu zaten olculen araclari hep ayni yerde sahipleri tarafindan kullanildi. Yani ben sadece sag kolrukda box i cakmaga taktim
    Benim kiZdigim tek nokta,insanlari bu tip sahtekarca dedikodularla tohmet alrinda birakmalari....

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anlayamadınmı hala bükemedikleri bileği öpmeyi
    ayrıca uzanamadığı çiğerede mındar diyorlar
    sen neden takıyorsun bu tarz şeyleri kafaya baksana hayatına
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

ghz_spr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Inanmayan arkadaslar olursada soyliim videoyu ceken kisi benim videoda sagda duran pboxta bnmki, hatta benim aracimla yapicaktik denemeyi fakat iki tane sigaralik girisi bulunmadii icin Murat Abinn gtr ile denedik... Hala inanmayan arkadaslar olursa onlarin pboxlari ilede deneme yapabilirim...

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Best ekranında farklı süreyi şu şekilde gösterebilirsin

o yüzden ben yıllardır tüm ölçümleri videolu yaparım direk göstermek için

örnek

km/h olarak 100-200 ölçüp sonra sağda durup birimi mph ye ve ölçüm aralığınıda 60-130a alırsan best ekranını tekrar açtığında aslında 60-130km/h olan süreyi mph gösterecektir

bu yüzden video ile hem ekranın cihazını göstermek hem dbn yayınlamak , yok önden rüzgar tüneli yaptırmak yok best ekranını kurcalamak gibi zavallılıklara birebir çözümdür

zavallılıkta sınır tanımayıp cihazı elektrikli bir mekanizmaya (raylı telli falan)bağlayıp 12v güçle cihazı çalıştırıp ok gibi fırlatıp 0-100km/hyi 1 saniye çıkarmak gibi şeylerde olabilir tabi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTec_king Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anlayamadınmı hala bükemedikleri bileği öpmeyi
    ayrıca uzanamadığı çiğerede mındar diyorlar
    sen neden takıyorsun bu tarz şeyleri kafaya baksana hayatına
    Senin soylediklerini birebir ayni seyleri bir cok arkadasim soyledi,hatta Alper telefonda nasihat bile verdi sagolsun
    Taktigim sey bu tarz iftira ile camur atilmasi. Yoksa iyi olana iyi kotu olana kotu diyorum,tarzim degil ki bu isler.
    Bir bunu duymadigim kalmisti,bir yasima daha girdim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı halilcakir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Best ekranında farklı süreyi şu şekilde gösterebilirsin

o yüzden ben yıllardır tüm ölçümleri videolu yaparım direk göstermek için

örnek

km/h olarak 100-200 ölçüp sonra sağda durup birimi mph ye ve ölçüm aralığınıda 60-130a alırsan best ekranını tekrar açtığında aslında 60-130km/h olan süreyi mph gösterecektir

bu yüzden video ile hem ekranın cihazını göstermek hem dbn yayınlamak , yok önden rüzgar tüneli yaptırmak yok best ekranını kurcalamak gibi zavallılıklara birebir çözümdür
    Zaten konu bu degilki? Arac sahibi kullaniyor,o saniye sureye bakiyor ve surekli ayni yerde olculuyor. Hani arabayi tek basina olcersinde,altinda birseyler ararsin. Kullananda,sureyi okuyanda arac sahipleri....

drahte1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu,anında ekranda gorunen sayıları oynamayı becerebılıyorsam,demekkı uzaydakı bır kac uydununda sahıbıyım,yada oyle bır sey
    Bunlar elektornik cihazlar, yeterli para ve is gucu ile her turli elektornik cihaz yaniltilabilir...

Mali satan tabikide malinin arkasinda duracak, bizim deterjanimiz temizlemiyor diyen deterjanci var mi ?

Performance Box'un ici gayet bos, ekranini birden fazla amac icin kullanabilirsiniz, GPS'in verdigi 6.8sn outputunu, ayni tabloada %10 fazlasini gostermek bazilari icin cok zor olmasa gerek....

Millet PS3'u XBOX'i kiriyor, Performance Box nedir ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Murat zaten bende onu diyorum. Bu isi pc de dbn yayinlamak olsa dedigin gibi kirilir edilir.
    Racelogic den aciklama isyememin sebebi,bilmedigim birsey mi var? Yoksa bana ne onlardan,bir cok kisinin kullandigi makine.
    Herzaman ayni yerde basiyorum yada baslatiyorum cebe girip. Olctugum arkadaslar bilirler.
    Makine olcuyor,o an ekrana bakiyoruz ne gostermis. Durum bu...
    Zaten cikan farklar virgul degil,saniyeler oldugu icin sasirmistik...
    Da,sure olcerken makineye nasil mudahele edilir?
    Canberkede fikir sordum,guldu,munkun degil dedi...
    Aslinda konuyu acmamdaki amac insanlarin kotu niyeti,beni uzen kisim bu...
    Edit: murat,son yazdigin cumle olmamis. Ama fikrine saygi duyarim,***** 2 kisiydik o testte.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ulan hüdaverdi
    IN BOOST WE TRUST

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu alet biraz ucuz olaydı iyidi ama yapcak bişi yok. haftaya banada gelicek nasipse 1 dene
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Emre İlbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @997TT Murat abi ;

Abi sen kendini neden bu kasıyorsun ki?
    eleştiri yapılırda, herşeyin fazlası zarar,
    insanları yalancılıkla, hile, hurda ile suçlamak ciddi bir şuçtur,
    boşver abi senin günahını alsınlar,
    ben açık ve net konuşuyum ;

varlığı olupta(maddi olarak) senin kadar mütavazi birini görmedim abi,
    biri çıkıpta sana iftara atsa, ben inanmam,
    çünkü benim kafamda oluşan Murat bey, çok farklı bir insan

CanberkD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Murat abiyle şimdi telefonda konuştuk gerçekten çok talihsiz bir iftira olmuş,
    driftbox u herhangi bir şekilde yanıltma yolunun olabileceğini düşünmüyorum hatta mailde cevap veren racelogic firması bile ekrana istediğiniz rakamları girmenizin bir yolu olmadıgını belirtmiş.

Heralde ilk defa böyle bir soruyla karşı karşıya kaldılar
    Şüphesi olanlar kendi dbox larını alıp kendileri ölçsünler abuk subuk suçlamalara, mantık dışı hareketlere hiç gerek yok .
    Alıntı MTZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabalar bitti iklimleremi salca oluyosun olum artık

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Birilerinde yine Murat Engin kompleksi boy göstermiş

Nasıl bir iç dünyaları varsa.

Kafalarında senaryoyu yazıp,oyuncu olarak seni seçiyorlar abi.
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birilerinde yine Murat Engin kompleksi boy göstermiş

Nasıl bir iç dünyaları varsa.

Kafalarında senaryoyu yazıp,oyuncu olarak seni seçiyorlar abi.

Ne yazdim la ben sana gecen?
    körler sağırlar

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ürünü yapan şirket kırılamaz demiş ve halada kırılabilir gibi söylentilerin olması cok yanlış iftiraya camura atmaya gerek yok şirketi bilmiyor diger insanlar biliyor nasıl kırıldıgını nasıl saniyerlin degiştirildigini sadece güldüm suan

murat abi hiç kafanı takma yakın zmanlarda berini geçtiysen camur atarlar olur öyle şeyler
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kompleks oldugunu sanmiyorum,yanlis tabir. İnsanlarin icinin kotulugunun disa vurmasi diyelim. Benimle ugrasmak isteyen tabiki ugrassin ama herseyi adabi var...
    Emre adli uyemiz yazmis,suclamak kizdiriyor beni,bari elinde tutar dalin olsun..
    Canberke katiliyorum,biraz mantik cercevesinde olsa...

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burak adam 16 yaş büyük senden. şu kardeş kelimesini bari büyüklere kullanmasanız.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)