Bugün başıma talihsiz bir olay geldi, Allah kimsenin başına vermesin. Şile mevkiinde sağ şeritte 70 km hızla giderken, emniyet şeridinde 4lüler yakık vaziyette kasalı bi transit yanaştı, ve ben tam yanından geçmek üzereyken bi anda önüme kırdı, sola kaçayım dedim arabalar vızır vızır geçiyor son çare frene olanca kuvvetimle bastım 5-10 cm kala durabildim arkadaki araçta acı bi frenle son anda durdu. Neyse arabayı sağa çekip indim aşağı, bu kamyonetin arkasında bi tane ticari daha varmış ulan bi baktım iri yarı iki tane tipi bozuk üzerime koşuyor, ne sağa çekiyon lan yürü falan bi anda 10 kişi oldular kadın erkek.Adamlar hem suçlu hem güçlü sinirden kendimi kaybettim. Arabada çocuklar vardı, birşey yapamadım haliyle.. Daha sonra sizi savcılığa şikayet edeceğim deyip plakalarını aldım 2 aracında. Bu lafı duyduktan sonra transitin şoförü geldi tamamen ben suçluyum özür dilerim falan. Dedim yok abicim ben sizi şikayet edicem, lavuğun annesi geldi bi yandan askere gidecek oğlum falan diyor. Neyse o sinirle polisi aradım plakalarla ihbar ettim, ancak çok sallayacaklarını düşünmediğimden bu kişiler hakkında ne yapılabilir elimde sadece 2 araç plakası var.