BAZOOKA CİVİC
TR 100-200 FWD REKORU 4,53s
732 hp 660 tork
KARA MAMBA EWO MUSTANG DYNO 50 PSİ 850 HP
DR ECU
evet mertcan nos vardı h22 de, seedingte kullanmıştı, beyinden tetiklenip 4. viteste basıyordu, ama 2 li kalkışlarda kullandı mı bilmiyorum,
vht li bi pistte sürelerin neredeyse 1 saniye indiğini varsayarsak h22 nin düşük 12 ler çıkarması gerekirdi, bi problem olduğu aşikar.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
MTM süresini geliştirir daha
310 hp daha hafif arac
muhtemelen nosunda problem yaşamıştır
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Kalkşta duyduğum kadarıyla viteslere girmiyor h22.
iki aracada maşallah k20 konyada 13.5 yapmıştı süreyi iyi çekti aşağıya
H22 De sorun vardı sanırım
ben cok umutlıydım hatta kemalcan ıle yan yana geldıgınde h22 geçebılecegınız dusunuyordum
Bır sonrakı yarısta problemsır hallolur
bu denon la despe yapışık ikizlermiş zamanındasonradan ayırmışlar ama sadece bedenleri
ikiside iyi arkadaşımız ama.. nazar degmesin..
video ya gelince
kemalcan geçen seneki yarışdan sonra hem aracı hemde sürücülügü bir hayli gelişmiş,aracı çok güzel bir derece yakaladı mşllh.
h22'nin bende daha iyi gitmesini bekliyordum(kemalcanın aracına göre deil) aracı bir gözden geçirsinler inş. ciddi bir sorun çıkmaz
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
o gun yanı pazar sabahı h22 nın nos selenoıdı bozuldu aşırı basınctan oldugunu söyledi ismail abi , saga döndük sola döndük ALLAH razı olsun mustafa birsesli buldu sanırım mavi subarudan ( emın değilim) selenoıd işi çözüldü lakin yenıden map yapmak için zaman yoktu , birde vıtes geçmeme gibi sorunlar cıkınca süreler bu oldu , bır daha kı yarışa inşallah butun aksaklıkları giderilir keyıfle izleriz
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
h22 2.vitese atsaydı belki birazdaha çekişmeli olurdu ama kemalcanın sürüşüne karşılık yine hiç şansı yoktu![]()
öncelikle h22 yi yakından bilen ve elektronik kıısmıyla uğraşan birisi olarak şunları ekleyim..
h22 ile seeding lerde aracı kasıtlı olarak zorlamadık lastik yakmadan direk kalkarak rahat olarak bir süre çıkarmak istedik nitekimde 12.3 sn çıkardık..
yarışlarda ise tekerleri ısıtıp daha iyi bir süre ve nos devirlerimizi değiştirerek 11.9-12 sn leri hedefledik fakat adı üstünde mekanik bir spor ve aksilikler oluyor lastikleri yaktığımızda debrajımız fazla ısınmış 9000 devir döndüğümüzden dolayı vites geçişlerinde sıkıntı oldu buda 13 lerde süre yapmamıza neden oldu
bizler bunun farkındayız diğer araçtada sıkıntı cıkabilirdi fakat biz sıkıntı cıktıgını görür ona göre yorum yapardık yarış bu viteste kaçar birşeylerde kırılır önemli olan bu değil neyin ne olduğunu görebilmek kemalcanı canı gönülden tebrik ediyoruz
fakat viteslerinde sıkıntı çıkartan aracın videolarını fragman bilmem ne tarzında forumlara koyup bundan medet uman insanlarda mevcut onlarında seviyeleri budur diyorum o araç üzerinde çok emek var emek ile dalga geçmek butür insanlara yakışır..
biz sizin seviyenizde değiliz aracınızla ilgili yorumlar yapmayacağız inş. daha iyi süreler çıkartınız diyorum
OKAN YILMAZ
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
herkez sorun sıkıntı yasıyor ara ara mekanık spor bu sonucta cumartesı sedınge bnde akıs kestım zar zor pazara yetıstı taktık aynı sıkıntıyı bı daha yasamıyalım dıe arabayı tam acamadık zaten..
bnm kımseyle bı sıkıntım olamaz herkez bnm abım kardesım hep bole gordum bole davrandım;
onemlı olan emegının karsılıgını almak ıc huzur rabbıme sukurler olsun kı buda nasıp oldu bıze Allah ıns herkeze nasıp eder..![]()
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
punishe-R'da nos yok methanol yok ayarını yapan edo_typer konuya yazar arabanın dibini görmedik henüz akis birdaha kopar kırılır diye sonuna kadar açmamış kendisi iyide yapmış allah razı olsun ellerine sağlık.
h22 söksün nosu öyle konuşalım yoksa zaten araçlarda kategori farkı var.
biri n/a diğeri aşırı besleme.
Kemalcanin aracinin masallahi var fakat cok eksigide var ozellikle yuruyen konusunda.. Vht nin bittigi yere kdr sararak geliyor ki vht olmasa ctesi gunude gorduk dis yolda sikinca 3 tede sariyor..
Ayar deneyerek yapilir fakat kemalcanin aracta deneme sansimiz hic olmadi cunku aks kesti arac.. Ctesi orda olanlar gormustur 5 turda ayari yaptik ve denemeye calisirken aks kesti arac..
Konyada 13.5 cikmasinin nedenlerinden biriside aracin ayari idi bence hem rakimdan dolayi hemde yaklasik 10-12 derece vtc acisi degistirdim vtc haritasi tumuyle hataliydi.. Vtc acisi degisince arac 17 afrye oturdu baya guc geldi, aracta kendini hissetirdi. Buna ragmen yeni vtc haritasi denemek isterdim fakat aks yuzunden basarili olamadik..
Bi dahaki yarisa akslarin acisi ayarlanicak ve 11 li saniyeleri nossuz goruruz diye tahmin ediyorum.. Nasip bakalim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)