tsport almayı düşünüyorum. Şu an da bu arabaya tüp takarsam bir sıkıntı doğurur mu diye düşündüm durdum. Ben bu arabayi normal kullanimimda tüpte gazlarken benzine çekmeyi planliyorum *Sizce tüpte verim alabilir miyim?
tsport almayı düşünüyorum. Şu an da bu arabaya tüp takarsam bir sıkıntı doğurur mu diye düşündüm durdum. Ben bu arabayi normal kullanimimda tüpte gazlarken benzine çekmeyi planliyorum *Sizce tüpte verim alabilir miyim?
Açıkçası yazık olur o güzelim emme manifolduna. Zaten az olan bir araba ziyan olur bu şekilde.
bence sen tsport alma
transporter al hem o daha az yakıyo iyi de gider 130 lukları
tsporta alternatif olarak ne alabilirim? biraz gazlamak istiyorum
lpg li şahin al hem deneyim kazanırsın.bırak t.sport bize kalsın
zaten az bulunan ve performans odaklı bir araca tüp takmak mantıklı mı sence.t sport alma git normal 1.6 vvti al ona tüp tak sorun yaşamazsın.
kullanım amacına göre değişebilir. %99 ben gezerim işime bakarım dersen taktır lpg ne olacak ki. yok ben durmadan gaza gelirim ona buna sıkarım dersen elleşme hiç yazık olur..
Lpg li Ankara da dolaşan tsport var konya yolu opetde bir kaç kez karşılaştım. Ama bana göre yazık olur kesinlikle yapılmamalı.
dostum öyle özel bir aracı alıp tüp taktıracagına git dizel araç al. dizel alıp nasıl gazlicam dersen de bak sana toyotadan şaşmadan bir araç tavsiye edeyim.
Toyota Auris 1.4 D-D4 Elegant 2008 Model 39.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 82191631
sadece yazılımla 210-220 hp civarlarında güç alırsın bu araçtan.
tüplü type-r gibi bişey olur bence ugrasmadan hızlı bi dizel almanızda fayda var
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)