Bir kaç gündür düşünüyorumda,eskiden misal 90 lı yıllarda saklayacak ilerde kıymete binecek araba vardı. Örneğin s13,vtı gibi ama saklayacak araba aklıma gelmedi. Siz olsanız ne saklarsınız 0 KM. ARAÇ lardan?
Bir kaç gündür düşünüyorumda,eskiden misal 90 lı yıllarda saklayacak ilerde kıymete binecek araba vardı. Örneğin s13,vtı gibi ama saklayacak araba aklıma gelmedi. Siz olsanız ne saklarsınız 0 KM. ARAÇ lardan?
Valla 0 KM bi Typer veya s2k saklardım..
2005 sti,mk1 clio rs daha da cogaltabilirim![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
şu anki arabamı hep saklamak isterdim imkanım olsa..hem emeklerimden hemde anılarımdan ötürü =)
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
Kendim için teg , w140 s600 , w124 300turbodiesel , mk2 prelude , safrane biturbo , golf mkIV pd160 vss vss
ilerde satiym , çoluk çocuğun geleceği kurtulsun diyorsamda vti yada ies![]()
günümüzde üretilen araçlardan ileride en azından yarı klasik olmasını beklediklerim:
BMW E92 M3
Mercedes CL
Mercedes CLS
Alfa Romeo Mito
Super Sport araçları yazmıyorum sonuçta onlar doğuştan klasik oluyorlar genelde![]()
0 KM araclardan bence;
Polo GTI saklanabilir.3-5 sene sonra millet birbirini yiyebilir temizi var mi diye.
Nissan GT-R olabilir.
Renault Megane Trophy olabilir.
Citroen DS3-R olabilir.
Mini Cooper JCW olabilir.
Bir de,su Toyota GT86-Subaru BRZ ikilisinin yakinda sifresi cozulur,bunlar saklanabilir bence.
Scirocco R-Golf R da olabilir belki.
Okm.bir ep3 zor artik, fn2 isterdim
Kesinlikle birde e92 m3
birde porsche gt3 rs(bu cok buyuk hayal tabi)
TeamPASAOGLU
vtı,ies piyasası sağolsun direk Honda akıla geliyor Honda 0 km aracını 10 yıl satsanda kazandırır
Lancia Delta'da hakkı yenen bir araç olucak ülkemizde
Aaah ahh, liste kabarık aslında ama 0 km. saklasak yani
QUOTE=romeo_er2;5951112]şu anki arabamı hep saklamak isterdim imkanım olsa..hem emeklerimden hemde anılarımdan ötürü =)[/QUOTE]
Manevi yönünden yüksek anlaşılan en önemlisi budur işte
Selam, ben Ali AĞAOĞLU. İnşaatı bırakıp,piyasadaki tüm Honda
'ları topladım ilerde satıcam inşaattan daha çok kazanıcam :P
Sanırım aynı kafadayız.D segment olarakta insignia hayal kurmak bedava nede olsa
Söylecek birşey yok 30 a vtı satanlar utansınn
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)