Aradığım mağlum hayvanı ıstanbulda buldum ama kargolara guvenmıyorum ıl dışından yavru kuş nasıl gelır ?? yada istanbuldan antalyaya gelıcek tanıdık bırı varmı gelırken getırme zahmetıne katlansalar benım için![]()
Aradığım mağlum hayvanı ıstanbulda buldum ama kargolara guvenmıyorum ıl dışından yavru kuş nasıl gelır ?? yada istanbuldan antalyaya gelıcek tanıdık bırı varmı gelırken getırme zahmetıne katlansalar benım için![]()
Baykuşu seven kaç kişi var ki acaba,o kadar saat katlanırlar mı bilemem![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
vallahiminasıl olcak
murat oyle deme arkadaş cam açtı gosterdı annelerı olmus çatıda mılyon tane var 2 sını aldım bırı fecı yaramaz durmuyo herşeyle oyun yapıo oburu fecı uslu koydugun yerde duruyo beyaz peynır marul yıo çok zahmetsız falan dıyobı kutuya koycaklar bıttı gitti
![]()
pazar gunu buluşma ıcın ıstanbul'dan abant'a gelıcek bır suru istanbullu var, onlarla konus alsınlar, abanttan antalya ya selahattin getırır![]()
''hondas never get old, they just get faster''
hadi hayırlı olsunmu denir gözünaydınmı denir bilemedim, ama bence kutu yerine kafes daha iyi olurdu bu sıcaklarda..
ya ben 2 gundur bakıyorum yavru baykuş alabilceğim bir site bulamadım nerden tehmin edebiliriz ?
DRİLL
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)