merhaba arkadaslar 2 gün önce istanbuldan çanakkaleye gittim 106 gti aldım apo abi sagolsun güzel bir referans numarası verdi aradım gözün kapalı alabilirsin dedi gittim aldım.
arac umdugumdan cok daha temiz cıktı. neyse asıl konuya gelelim satış işlemlerini yaptıktan sonra petrol ofisinden 145 tl lik benzin aldım aracta benzin yoktu dipteydi ışıkta yanıyordu. 145 tl lik benzini aldıktan sonra tam full olmadı ama oldu gibi oldu
neyse. k.m yi sıfırladım cıktım yola kendime söz verdim 80 i gecmicem diye. 70 - 80 yavaş yavaş gelmeye basladım ve rampa aşşagı boşa degilde arac vitesteyken ayagımı gazdan çektim bir arkadasımız bir rehber yapmıstı bu konu hakkında ordan aklımda kaldı vitesteyken ayagını gazdan cek diye rampa assagı. neyse onuda uyguladım istanbul / sultanbeyline kadar 410 km yaptım. ne akdar kendime 80 i gecmicemde desem 200 leri gördümüm oldu arada3 . 4 kere falan ama. eve geldigimde yarıdan cok az aşşagıdaydı benzin göstergesi 145 tl ye kesinlikle gidemem diyordum cok sasırdım. hala biniyorum 510 km oldu yarıdan assagıya indi ama daha cizgilere gelmedi. bu nasıl iştir böyle ben anlamadım daha önce 306 gti kullanıyordum mübarek iciyormus ya. bu gidişle 700 km yi tamamlıcam gibi gözüküyor. biraz komik bir soru olucak ama arabada sıkıntı varmıdır. ??? arkadasla hala şoktayız. şuana kadar ne yaktıgını nasıl hesaplarız.
spec : orj fabrika çıkışlı filtresi + orj fabrika cıkıslı son susturucusu + kat yok + orta susturucu var. borunun capını bilmiyorum. keske fulleseydim ama cebimizde bu kadar vardı.
normalmi arkadaslar bu sonuçaracın fotolarını en kısa sürede yüklicem.
![]()