güzel bir gündü![]()
güzel bir gündü![]()
Etrafında olmasını istediğin kişiler, aslında senin kim olduğunu gösterir.”
Drift King: Do you know who I **, boy?
Shawn Boswell: You're like the Justin Timberlake of Japan.
bu forumdaki insanları anlayamaz oldum video yetkili kişiler tarafından kaldırılabilir ...
Etrafında olmasını istediğin kişiler, aslında senin kim olduğunu gösterir.”
Drift King: Do you know who I **, boy?
Shawn Boswell: You're like the Justin Timberlake of Japan.
Bende şunu anlamıyorum, 'illaki olumlu mu yorum gelecek ' ? adam begenmeyebilir, çıtası yüksektir basit bulabilir, teşekkür eder geçersin,kişisel fikirdir. 1-2 yoruma video kaldıralacaksa, hic koymayın ozaman, yorum yapan olur mazallah...
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Emeğe saygı beyler
Bence emek edilmiş yapılmış bizede tebrik etmek düşer
ADANADA TEK DYNO
www. fourtuning.com
tel: 322 458 2 458
megachips ADANA
Dalma geçmek bana düşmez, ben sadece kendi fikrimi belirttim. Açıkçası o arabaları altıma verseler utancımdan binemem. Herkes sizinle aynı düşüncede olmayabilir. Buraya bir paylaşım yapıyor iseniz, kötü yorumları da göz önünde bulundurmanız gerekir. Gizli hayranlık olayını da anlamadım. Kimsenin malını kıskanacak halimiz yok, bana göre güzelse güzel derim. Allah herkesin gönlüne göre versin.
beğenmemek ayrı şeydir dalga geçmek ayrı şeydir burada beğenmediğini paylaşırsın o ayrı Ama seninde dediğin gibi dalga geçmeye hiç hakkın yok ( :S) buda nedemekse artık ? Tabiki
Sonuçta burada bir emek var ama iyidir ama kötüdür !!!
ADANADA TEK DYNO
www. fourtuning.com
tel: 322 458 2 458
megachips ADANA
emeğe saygıda
çok özenti haraket içerikli olmuş video
japonyada yada amerikadaki buluşmalara benzetilmeye çalışılmış ama , benzetilmeye çalışıldığı için kötü yorumlarda alıyor
açıkcası bende beğenmedim özenti olmuş
2.06'yı kes![]()
Katılım vs güzel ama organizasyonu ve araçları sevemedim.
Adanalılardan gene güzel ve kaliteli bir video olmuş.Kendilerini tebrik ediyor ve özeniyorum yaptıkları buluşmalara.Çektikleri videolarla da gönüllerince eğlendikleri ve keyif aldıkları belli oluyor.İstanbul da icraat yok.Boyuna boşa konuşma var.Biraz daha organize olsalar uygunsuz hareketleride sıfırlayacaklar.
Sr20jet:Onur 'Az laf çok icraat.İçimdeki apaçi ruhu hala yaşıyor'
Saygılarımla.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)