kule ile uçak arasındaki konuşmaların dinlenebileciği uçakların rotolarını v ingilizceniz varsa konuşmaları dinleyebilirsiniz keyifli
link ISTstatus.com - Istanbul Atatrk Havalimani, Hava trafigi takip sitesi
kule ile uçak arasındaki konuşmaların dinlenebileciği uçakların rotolarını v ingilizceniz varsa konuşmaları dinleyebilirsiniz keyifli
link ISTstatus.com - Istanbul Atatrk Havalimani, Hava trafigi takip sitesi
enteresan anlık tıklayabiliyoruz detaylarına kadar veriyor ama ingilizce yok![]()
artık corc-i zamanıcdti
neyin ne zamn ineceiğini her şeyi söylüyorlar hoş![]()
gerçekten süpermiş,tşk.
rica ederim1 saattir dinliyorum nerdeyse
![]()
numaraları ingilizce söylemek zorundalar sanırım![]()
camdan baktımda 6 uçak sırada inmeyi bekliyor harita olduğu gibi ip gibi dizilmişler yine ***** cumartesi![]()
dinleyince ben uçmusum gibi oluyor bu ne yoğunluk böyle![]()
Yeni gördüm konuyu mükemmelmişAbim Amerika'ya giderken yüreğimiz ağzımızda bekliyoruz artık açar piltounu dinlerim, teşekkürler
![]()
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
Arkadaşlar ben de açtım siteyi ama dinleyemiyorum konuşmaları.karadeniz üzerindeki herhangi bir ucagı seçtim ama tık yok .
34UT9163HONDA CIVIC EK SEDAN
28DH223 HONDA CIVIC EK HB
28TR126HONDA CIVIC VTEC II
28AS464HONDA CIVIC FB7
flightradar 24 tabanli bir radio sitesidir , anlik canli konusmalari , hatta gecmis konusmalarin loglarini bulabilirsiniz , tikladiginiz ucaklarin yukseklik irtifa nerden kalkip nereye gittigine kadar detaylari gorebilirsiniz . hatta bir keresinde ne kadar gecikmeli geldigini turkiyeye ucarken ucagin icinde bakarak denemistim .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Cok güzel bi uygulama, şeçtigimiz ucagın konuşmaları degil sanırsam sadece kule ile iletişime geçenleri dinliyebiliyoruz muhtemelen. Kafalar karışır cidden kuledekilerin bu kadar rakamda nasıl dayanıyolar merak ettim?![]()
ben halen türkçe konuşanı yakalayamadım![]()
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
oha süpermiş. ama ingilizcem bitti ben gidiyorum.![]()
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)