Bu sistemden ceza yiyen varmı arkadaşlar, hala test aşamasındamı? Bugün bursadan ankaraya gidicem ona göre gideyim
![]()
Bu sistemden ceza yiyen varmı arkadaşlar, hala test aşamasındamı? Bugün bursadan ankaraya gidicem ona göre gideyim
![]()
Sen bi test et bkalim![]()
Arif Gökdemir(R-Turbo)
***Vol'um project EK B16 (EK4 ROL Vtec)*** R.I.P
http://www.techturkey.com/forum/atmo...-rol-vtec.html
Birisi facede fotoğraf paylaşıyodu şimdi bulamadım.Ceza gelmiş ortalama hızı 95 km/h miş bilginiz olsun
Başladı, bizim ofisten ceza yiyen biri var hatta. Güzergahlar da şu şekilde
Konya Yolu – Gölbaşı Çıkış üzerinde 70 yazmayan
Eskişehir yolu Köy Hizmetleri – Yaşamkent’i geçince üzerinde 70 yazmayan
İstanbul Yolu Toki Blokları – Metro Gross Market – Optimum
Ankaradan eskisehire geldim . 3 tane plaka yazan radar gectim hicbirinde plakami yazmadi tabelalar. Okuduysa ceza gelir![]()
acaba ortalama rekor kac?![]()
plakanızı folyo ile kalınlaştırın okuyamıyor
plakalık takmam da skunk2 sanırım karıstırıyor büyük mü yazıyor mertcan abi skunk la plaka arası gidip geliyor heralde
ince tip kare bastırsam yakalarmı acaba benim plaka da bi hane eksik.06 xy 123 seklinde
Benim kare plaka, kenarlarındaki siyah çizgileri de sildim. Ön de arka da aynı şekilde, benim plakayı da okuyamıyor.
koskoca 4 şeritli yolda 70'le gidilir mi allah belasını versin bu kararı alıp uygulayanların.. spor gazetesinin çocukları...
Hicbir seye gerek yok,kameraya gelmeden iki seridi ortalayin gecin okuyamiyor plakayi
Ama kameraya gelmeden once tam ortalamaniz lazim iki seridi,yani kesik cizgiler tam arabanin ortasindan gecicek.
Hergun polatliya gidip gelen biri olarak bu yontemi bilmeseydim maasi radara verirdim
Benim plaka eski tas izleri flan var sanirim onun icin okumuyor
Ayrica serit ortalamada ise yariyor. Fakat radardan once seridinizden gidin uyarisi var. Serit ihlalindende ceza yazabilirler. Bende orta seride giriyoru
ilk sonra sinyal vererek sag seride geciyorum yavas yavas
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)