Biraz fazlamı kaslı olmuş ne tam batmobile![]()
Biraz fazlamı kaslı olmuş ne tam batmobile![]()
2. resimde bide makyajlı e90 varonu unutmuşum
madem araçları gizliyorlar niye böyle yarım yamalak trafik de dolaştıyorlar ? bu konuyu pek anlamıyorum işin hikayesini bilen warsa paylaşırsa sevinirm
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
SAnırım suan piyasadaki bme lerin hepsi sırayla makyahlanıcak, bmw on logoyu biraz buyutup sonra degiştiricek galiba bu bi surec insanları alıstırmak için.
Makyajdan kısa bi sure sonra yeni logo lu tampon tasarımına sahip bmw ler cıkıcak
şimdikinden güzel olsun yeter...
bıraz ırılesmıs sankı pek begenmedım...
megane 1.6 16v 2003
2.0 ıde f5r swap
60mm duz boru otto son susturucu
aem ıntake
arabaları maskeli dolaştırmaya gelince, araçları seri üretime geçirmeden önce yüzbinlerce kilometre, her türlü yol ve hava koşulunda test ediyorlar olası sorunları, üretimden önce çözmek için.. maskelemelerinin nedeni de arabanın asıl tipini resmi tanıtım olmadan belli etmemek ama çok da başarılı olmuyorlar..![]()
Acık secik görmek lazım böle bişeye benzemiyor ama illa güzel olur.Bu arada e90ıda makyajlarlar bişeye benzetirler umarım.Coupe gibi yapsalar keşke önunu..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)