Aramızda BMW personeli var mı? Elimde bir aracın motor ve şasi numarası var ve servis kayıtlarını merak ediyorum. Araç full servis kayıtlı deniyor fakat alacağım şehirde yetkili bayii ve servis olmadığı için gösteremiyorum..![]()
Aramızda BMW personeli var mı? Elimde bir aracın motor ve şasi numarası var ve servis kayıtlarını merak ediyorum. Araç full servis kayıtlı deniyor fakat alacağım şehirde yetkili bayii ve servis olmadığı için gösteremiyorum..![]()
OTOPAK AKARYAKIT - SIVAS
Son mesajı mı oldu, yoksa gülelim mi![]()
servisler araç gitmeden pek bu tür bilgiler vermiyorlar direkt tanıdığın olmayan biride pek yardımcı olamıyabilir yetkili servisi olan bi yere götür ya da ruhsatla gitsende olur belkide sormak gerekir. kolay gelsin
bence aracı götür göster en yakındaki yetkili servise. birde bmw diyorsun. ben 120km uzaklıktaki servise gitmedim başım yandı![]()
bmw yetkili servisi, özel bilgileri ruhsat sahibi haricinde kimseyle paylaşmaz
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
şaşe noyu pm le gonder ben baktırıyım.
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
aslında bi eklenti vardı zamanında vb de,
direk kişiye tıklayınca hani solda, özel mesaj gönder falan diye menü çıkıyor ya,
orada kişiyi ban'la çıkıyor direkt MOD larda, ya da banlama yetkisi olanlarda...
size fena yarar o hea,
hatta eklenti de değildi galiba, direkt post temasına yazıyordun kodu, o kadar
dıhla ---> yolla
dıhla ---> yolla
sırf tünay, muştu, göki için falan bile çok işe yarar, vakit=nakit hocam![]()
Loading...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)