User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
70 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: izmir subaru yetkili servisinde calinan parcalarim.

UĞUR YUMAK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

izmir subaru yetkili servisinde calinan parcalarim.

Arkadaslar subaru kullananlar bilirler, ithalatci firma olan bayraktar sbarunun bu ulkede basina gelen en kotu olaydir. sti alanlara deli gosuyle bakip, garantisi bitmeyen araclar bozuldugunda sorumlulugu uzerlerine almamak icin her turlu alicengizi yaparlar.

basimiza glen olayi anlatayim kisaca. kaskolu subarumuz kaza yapti ve anlasmali servis olan baytura cekildi. aracin bana ulasmamasi gerken parca listesi tabi ki bana geldi aracta kullanilacak malzemelerin bazilari yan sanayi olarak belirlenmis. buna ek olarak musteri araci ile teste cikip araci otobanda parcaladiklarini bildigim icin araci alternatif servise cektirdim.
    Iste olay burda patladi. arqcin saglam ve saglwm olmayan parcalarini sokup bize arqci boyle teslim ettiler. parcalar nerde dedigimde ise arac bize boyle geldi cevabini aldim. aracin alt bolumu kirik on tamponunu sisleri ve kucuk izgaralari ile konple sokmusler . hasarsiz on panjurumuz ortada yok. bunun uzerine kaza yerine gelip araci cken kaskonun cekicisinin cektigi fotograflarla aracin ne sekilde teslim edildigini ispatladim ve tr genel muduru Toros Kardas isimli beyfndiyi arayip yardim istedim. Minnet rica sis ve panjurlarim baska bi aractan cikma olarak geldi.

aracin yapimi biterkn farkettikki on davlumbazlar ve kornamiz yok. servisi arqyip sordugumda cevap veremediler. atlayip servis mudurunun yanina gittim. aynen wunu souledim. benim kirik veya sizce hasarli davlumbazlarm nerde dedim. cok buyuk bir yuzsuslukle once su assagidaki maddelri siraladi
    1- onlar hasarliydi atmis olabiliriz
    2- cekiciyi kullanan kusu almistir
    3- siz almis olabilirsiniz

ve ben delirdim. tum baglanti noktalari saglam olan alt tarafi kirik tampon, hasarsiz panjur, davlumbazlar ve kornanin basina yukarda yer alan 3 madde ile aciklik getirdiklerini sandilar.
    Ben adamlardan hasarli dahi olsa aracima kasko teyidi gelmeden sokulmus ve akibeti belli olmayan parcalarimi istiyor olmama ragmen, servis bu parcalsr yerine yenilerini veremeyiz diyip durdular.
    qvukatimda subaru kullaniyor ve resimleri kendise iletmem ilr berwber dava acilabilecegini soyledi.
    simdi subaru japonya veya subaru global'e yazicam bunlari.
    japonlar baytur gibi sorumsuz degiller ve ilgileneceklerdir.

bunlari yaziyorum, aman sizde yasamayin bunlari.
    Boxer in side

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ohaa diyorum baskada bisey demiyorum...Benimde serviste bazı tatsız olaylarım oldu böle konuları gördükçe elim ayagım bosalıyo yemin ederim..

Asla peşini bırakmayın,avukat mahkeme gidebildiginiz yere kadar gidin derim..Cok geçmiş olsun..

Ayrıca sunu bikez daha anlayabiliyorum ki bazı insanlar bosuna katil olmuyo..

BaybuRtlu69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne yüzsüzlük arkadaş yaa, çok geçmiş olsun..
    Emre Kalkan

cetinkaya55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun,umarım iyi sonuç elde edersin dostum.Subaru servis anlamında sahipsiz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecmis olsun ugur abi. olaylara bizzat sahit olup, maduriyetini yakından biliyorum. gecmis olsun.. umarım hak yerini bulur.
    Arabacı Ağır japon..

Omak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun. bilgilendirme için teşekkürler olur da subaru alırda servislik bir işim olursa araba nasıl teslim edililip nasıl teslim alınıyormuş anladıkları dilden öğretiriz artık. böyle insanlara müstahak aklımızda bulunsun.
    e60 535d & THE A45 AMG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bulent abi benmi yqnlis duwunuyorum yoksa bu servis yonetimi komple subaruyu baltalamak icin kasitlimi yapiyorlar anlqmadim
    Boxer in side

GokhanE. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seref yoksunu insanlar
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen cok fonksiyonlu incpection a girmissin 3 5 kere uyandirmak zorunda kalicaz seni belli

LAST_ZZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boşvermişliğin geldiği noktaya bak birde esnaf olucaklar ,kendi başlarına bu olay gelse ne olur ne yaparlar acaba,geçmiş olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oha şerefsizliğe bak arkadaşım teste çıkıyor servisde çalışıyor ordan biliyorum teste çıkarken mutlaka yanında oturun sahip olamadığı araçların ebesini atlıyolar o yüzden dikkat edin herşey olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar benim internet bilgim sanirim yetmedi. subaru japonyanin veya global sitesine ait bi mail adresi bulamadim. yardim ederseniz cok mutlu olurum.

erencim sen ve bizim tayfanin tumu sahit olaya dedigin gibi
    Boxer in side

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araci teslim alirken neden kontrol etmesiniz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araci teslim alirken neden kontrol etmesiniz?
    Arac bayturdan alternatif servise cekilirken yaninda degildim. Kimin aklina gelirki boyle bi sey olabilecegi ??
    Boxer in side

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrica aracin kasko tqrqfinda islemleri beklnirken araci bize sormadan izmir disinda kendilerine ait bi depoya cekmisler. araci orda buldu kaskonun altarnatif servisi . bu da bonusu olayin ))
    Boxer in side

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bayturu bildigim icin her turlu kontrol ederdim teslim aldigina dair evrak imzaladin mi araci? Mudurun siz almis olabilirsiniz demesi dogal bu durumda.. Ah su guven yok mu milletimizde ne geliyosa ondan geliyo insanlarin basina

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bayturu bildigim icin her turlu kontrol ederdim teslim aldigina dair evrak imzaladin mi araci? Mudurun siz almis olabilirsiniz demesi dogal bu durumda.. Ah su guven yok mu milletimizde ne geliyosa ondan geliyo insanlarin basina
    hayir herhangi bi evrak yok imzaladigimiz. hani olsa ona istinaden guvenip yapiyorlar dicem ama....
    bayturda hersey gelirdide aklima boyle bi seyi hic dusunemedim. once aracin bu skilde geldigini idda ettiler fakat ben resimleri kendilerine mail atinca isler lehime olarak degisip panjur ve sisleri aldiim. diger eksikler yapim asamasinda farkedilince camura yattidilar.
    Boxer in side

cetinkaya55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UĞUR YUMAK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bulent abi benmi yqnlis duwunuyorum yoksa bu servis yonetimi komple subaruyu baltalamak icin kasitlimi yapiyorlar anlqmadim
    Biliyorsun bu konular uzun uzun tartışıldı bir marka yetkili servis tarafından ancak bu kadar yanlız bırakılabilir,yetkili servis açığını özel servisler kapatmasa cidden subaru markası ülkemizde biter diye düşünüyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar daha once mail atan biriniz varsa fujinin veya globalin mailine cok ihtiyacim var!!!
    Boxer in side

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı şey banada denk geldi 206 aldık hasarlı araba ankarada abc pejoya çekilmiş kazayla alakası olmayan sinyal far koları , kornası aküsü paspasları ,silecekleri, anteni yok bazıları eskisiyle değişmiş bazıları yok o değil arabayla arkadaşım kaza yaptı önceki halini biliyorum alakasız yerler bide kazada neler oldugunu sordugumda oralarda bişi yok diyince ben anladımki abc pejo işi kılıfına uydurmuş Allah ından bulsun böyle adamlar böyle zengin oluyo işte imzamda da yazdıgı gibi ticarette geçiren biri elbet birgün kayaya çarpacak bunun sonu yokkk

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)