Arkadaşlar ebayda almak istediğim bi motor war bunu tr ye nasil getirtebilirim bu konuda bana yardimci olabilcek arkadaş warsa çok memnun olurum
sadece ebay değil kıbrıs da olur
Teşekkürler
Arkadaşlar ebayda almak istediğim bi motor war bunu tr ye nasil getirtebilirim bu konuda bana yardimci olabilcek arkadaş warsa çok memnun olurum
sadece ebay değil kıbrıs da olur
Teşekkürler
Motor derken ? Blok mu ? motorsiklet mi ?
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Sifir olmadikca ithalati yasak.. Ayrica feedbacki ve uyelik tarihine cok dikkat et saticinin cunku beni bile burda dolandiriyordu adamin birisi Ebay uzerinden bankayi devreye sokup parami oyle aldim..
Sıfır olanı nasıl alabiliyoruz. Normal alışveriş yapar gibi sıfır olanı ödeme yapıp %20 vergi verip alabiliyormuyuz. Eğer öyleyse çok büyük fırsat kaçırdım.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
sıfırı odeme yapıp kargoyla alıyosun vergısını verıpte 2. elı alamıyosun öyle olsa 2jz ler 3 4 bın dolar 2 ser tane alırdım :=)
31 Aralık 2007 PAZARTESİ Resmî Gazete Sayı : 26743 (Mükerrer)
TEBLİĞ
Dış Ticaret Müsteşarlığından:
ESKİ, KULLANILMIŞ VEYA YENİLEŞTİRİLMİŞ OLARAK
İTHAL EDİLEBİLECEK MADDELERE İLİŞKİN TEBLİĞ
İTHALAT : (2008/ 9)
MADDE 1- (1) İthalat Rejimi Kararı’nın 7 nci maddesi çerçevesinde, eski, kullanılmış veya yenileştirilmiş olarak ithal edilebilecek eşyanın yaşına ve modeline yönelik değerlendirmeler, gümrük beyannamesinin tescil tarihi itibariyle yapılır.
MADDE 2- (1) Aşağıda gümrük tarife istatistik pozisyonları (G.T.İ.P) ve tanımları belirtilen eşyalar eski, kullanılmış veya yenileştirilmiş olarak 10 yaşına kadar (10 yaş dahil) Müsteşarlıktan İthalat Rejimi Kararı’nın 7 nci maddesi çerçevesinde izin alınmaksızın ithal edilebilir.
"DC2-R" adlı üyemiz Kıbrıs'dan TR'ye gönderiyor diye biliyorum..
http://www.techturkey.com/forum/members/6277-dc2-r.html
beytu nickli arkadas bu işte iyi diye biliyorum ama bir mesaj at kendine istersen
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
ben bir ara araştırmıştımda çok fazla prosedür var gibi gelmişti bana. ama blok piston krank falan ayrı ayrı getirip toparlaya bilirsin fakat ruhsata nasıl işlenir bilmiyorum proje falan çizdirmen gerek makine mühendisine sanırım.
MCT 106
'11 GP evo dizel ===>
'02 Corsa C GSI 1.8===>
alacağın motoru temizlettirmen gerekir, yani mevzuata göre yenileştirme, bloğu vs kumlatman gerekiyor yenilenmesi için, daha sonrasında internaller ayrı ayrı mı yoksa blok temizlendikten sonra toplanıp mı geliyor onu bilmiyorum, tabi bütün bu işlemler yine yurt dışında oluyor.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Valla bende lojistik firmasında çalısıyorum yeni başladım her hafta amerikadan gemi çıkıyor ya da burdan gemi gidiyor ama prosedürleri hıc bılmıyorum bı ogrensem offf neler getırcem![]()
miniksler bir ara getirmişti nasıl yaptılar bilmiyorum paylaşırlarsa seviniriz
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
b18 c typr bi getirebilsemallah kolaylık versin kardeşim
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)