Arkadaşlar cok aradım fakat bulamadım .bu s 2000 egzosunu 1.6 ies te kullanan arkadaşlar varsa bi yardım ediverin cok aramama rağmen bi link bulamadım belki gerek görmediler video cekip koymaya ! varmı bildiğiniz bir video sesini duyabileceğimiz ? aracımda K&N kutu içi filtre + crx heders +51 düz boru +51 orta susturucu yivsiz + vti orj fab. son susturucu var . s 2000 egzosu takmayı düşünüyorum , aşırı sesi kafam sürekli kaldır madığından bu specteyim su an fena değil . orta susturucusuz da kullandım bu specte cızırtılı benim pek hoşuma gitmedi acıkcası onun için şu s 2000 egzos sesi nasıl olur bi duyabilsem sesi kafama göre ayar cekecem . vanalı ,veya varex seslerini de dinledim uygulamalı valla benim hoşuma gitmedi cok tok sayin spec gibi geldi .sayinciler alınmasın o ses onlara ait onlara özel . Söyle apex n1 carbon sesine veya hks hi power sesine yakın bi sesi varsa alıcam s2000 egzosunu tabiki olamaz onlar gibi . apexi yi alırım koyarım da bende sırf silinger takılı olsa bile egzosa ceza yazan zagolara abi söle abi böle abi abi cekmek istemiyorum . ss magnum replika da fena değil ancak onuda hep düz borulu kullanmışlar orta susturucuz cok cazırdıyor , ortalı sesi nasıl olur acaba onun da videosunu bulamadım ? yada orj ss magnum da alabilirim bulamadım arkadaş bi video sesleri duyalım arkadaşlar buraya buldukca 1.6 ies te OTTO ,HKS ORJ SSMAGNUM SESLERİNİ link veya video atarsanız cok mükemmel olacak yardımcı olan olmayan arkadaşlara teşekkür ederim kolay gelsin .![]()